8 C
Pécs
csütörtök, április 25, 2024
KezdőlapAbszolút PécsHogyan védjük meg magunkat?

Hogyan védjük meg magunkat?

Január 6-án, pénteken délután hat órakor kezdődik a „Beszélgetések az önvédelemről” című előadás a Szivárvány Gyermekházban.

A diavetítéses előadáson a résztvevők betekintést nyerhetnek az önvédelem és a karate világába, megismerhetik az alapvető mozdulatokat is. A beszélgetést Sey Gábor karatemester, az Együtt a Gyerekekkel Szabadidő Egyesület vezetője és a Baranya Megyei Karate Szakszövetség elnöke vezeti.

A péntek délután program a Szivárvány Gyermekház és az egyesület közös szervezésű önvédelmi tanfolyamának első része. „A három részes sorozat egyfajta kedvcsináló az érdeklődők számára” – mondta el lapunknak a 7 danos mester. – „Három pénteken át, mindig délután hat órakor kezdődnek az előadások.”

Az első előadásra a szervezők elsősorban olyan hölgyek jelentkezését várják, akik szeretnék megismerni az önvédelem nyújtotta lehetőségeket. A második, január 13-i alkalommal a kumite (küzdelem) során használt módszerekről esik majd szó, ez az előadás a karatéban jártas sportolóknak szól. A harmadik, január 20-i játékosabb hangvételű, közös gyakorlásra inkább a gyerekeket és fiatalokat várják.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő