13 C
Pécs
péntek, április 19, 2024
KezdőlapHírzónaIdőutazás a boldog hetvenes évekbe

Időutazás a boldog hetvenes évekbe

A Sétatér színpadán a Funkstar Deluxe Pécs tagjait köszönthetik a szombaton fesztiválozók este fél kilenckor, akik gondoskodnak a minőségi hangzásról és a jó hangulatról.

A csapat a dzsessz, funky és acid dzsessz elhivatott követője, az előadott szerzemények legnagyobb része legendás zenészektől származik. Repertoárjukban helyet kapott Stevie Wonder, Jamiroquai, a Jackson5, és sok más művész dala is. Saját szerzeményeik tárháza jelenleg is bővül. Mottó: az igényes zenére is lehet szórakozni.

Tavaly februárban alakult meg a tizenhárom fős együttes, tagjai más formációk, illetve színházi produkciók állandó résztvevői. Három énekes, öt fúvós, valamint az ötfős ritmusszekció gondoskodik a jól ismert funky-hangulatról. A régi dallamok mellett újdonságok is megcsaphatják a hallgatóság fülét. Klasszikus és modern hangszerek keveréke szolgáltatja a dalok különleges hangulatát.

A Funkstar Deluxe Pécs alig egy év alatt számos hazai fesztiválon aratott már osztatlan sikert. Idén márciusban a Talentométer tehetségkutató versenyén bekerült az ország tíz legjobb zenekara közé.

Czimermann Zsuzsanna írása.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő