8 C
Pécs
csütörtök, április 25, 2024
KezdőlapKultZónaJátékos nyári tábor gyerekeknek

Játékos nyári tábor gyerekeknek

Sok pécsi és környékbeli szülő csak napközben szeretne felügyeletet találni a nyári szünet alatt gyermekei számára, erre kínálnak kiváló megoldást a napközis táborok. A történelem szerelmesei különösen jól járnak!

A MindenKorPécs nyári napközis tábor a felfedezés, a játék és a múltbéli kalandozások körül forog. A július 4-8. között, a Cella Septichora Látogatóközpontban zajló program a 8-14 éves korosztálynak szól. Titokzatos ódon épületek falai közt izgalmas történetek és felfedező játékok várják az érdeklődőket. Egy ősi temető, egy középkori vár, a vészterhes török idők tanúi, és egykor virágzó gyárak idézik meg Pécs történelmi évszázadait.

33O26A7695

A gyerekek megismerhetik Pécs épített örökségét, felkutatják rejtett értékeit és bepillantanak a város történetének meghatározó korszakaiba. Sopianae ókeresztény temetője, a római kor emlékei az ókorba röpítenek vissza, az egykori püspökvár a középkorról mesél, török építészeti emlékek üzennek egy viszontagságos időszakról, a Zsolnay hagyaték városunk hírnevét öregbíti, és az aranykort idézi. A tábor során a vezetők igyekeznek eltérni a hagyományos, hosszú, és néha bizony unalmas tárlatvezetésektől. A sok érdekes helyszín bejárását játék, gyakran önálló feladatvégzés és garantált jókedv kíséri majd.

Információ: [email protected], 20/3713871.

35O26A7749

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő