4 C
Pécs
csütörtök, április 25, 2024
KezdőlapArtKultúrával utazunk

Kultúrával utazunk

Voltál már a Zsolnay-negyedben egy-egy programon, de a kiállításait még nem láttad? Sokszor sétáltál el a Sétatéren a Cella Septichora beton bejárata mellett, de nem tudod, hogy pontosan mit is rejt a misztikus emlék? Itt az alkalom, járd be Pécs kihagyhatatlan látnivalóit és nyerj balatoni nyaralást!

A Zsolnay Kulturális Negyed sokkal több szép épületeknél és sétányoknál. A Zsolnay jegy megvásárlásával felfedezheted, hogy milyen csodákat rejtenek ezek a falak: A Zsolnay Aranykora – Gyugyi-gyűjtemény, Zsolnay Család- és Gyártörténeti Kiállítás, Rózsaszín Zsolnay Kiállítás, 1861 Kesztyűmanufaktúra, Labor – Interaktív Varázstér, Zsolnay Mauzóleum, m21 Galéria, Bóbita Bábmúzeum.

Az UNESCO világörökség részét képező Cella Septichora Látogatóközpont tucatnyi földalatti sírkamrája több mint 1500 évig pihent a felszín alatt. A hungarikummá minősített ókeresztény síremlékek sejtelmes világában bibliai jelenetekkel és ókeresztény szimbólumokkal díszített ókori falak között sétálhatsz.

Pécs felfedezése után jöhet a pihenés: látogasd meg a Zsolnay Kulturális Negyedet és a pécsi világörökségi helyszíneket Zsolnay jeggyel vagy Örökség jeggyel, és nyerj 5 napos pihenést a balatonföldvári Hotel Három Hattyúba! A játék időtartama: 2017. június 1. – augusztus 31.

Részletek ITT!

(x)

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő