Megszállt az ihlet, azóta hat könyvet írtam

Közgazdászból és kommunikációs tanácsadóból lett író S. Ferencz Gabriella, álnevén Francis G. Turner. A volt pécsi újságírónő első regénye még csak egy hónapja jelent meg, de már alakul a rajongói tábora, és egyre többen várják következő írását, ami vélhetően hónapokon belül megjelenik.

S. Ferencz Gabriella , aki korábban kommunikációs tanácsadóként dolgozott, nemrég felismerte, hogy az írás az, ami igazán boldoggá teszi. Ennek láthatóan olvasói is örülnek, ugyanis első regénye, a Nincs szó, legfeljebb dallam visszajelzései roppant pozitívak.

– Kiskorom óta nyitott és kíváncsi szemmel figyeltem a világot. Amikor írok, típusokat mutatok be, különleges tulajdonságokkal fűszerezve, érdekes történetekbe ágyazva. Semmi sem olyan, amilyen, de a lényeg, hogy lehetne. Könyveimmel aktív szórakozásra szeretném inspirálni olvasóimat, hogy úgy érezzék, ők is ott vannak, természetesen harmadik főszereplőként – meséli az írónő. Hozzáteszi, hogy könyve szórakoztató regény, mert benne van mindaz, ami egy jó estéhez, és egy önfeledt mosolyhoz hozzátartozik: izgalom, romantika, humor.

Gabriella egyébként igazi polihisztor, szabadidejében fest, rajzol és még grafikai munkákat is készít, így alakult, hogy saját magának tervezte könyve borítóját, ahogy saját maga is tördelte a regényt. Bár elkészülése után több kiadónak is elküldte a kéziratot, a pozitív visszajelzések ellenére úgy döntött, hogy magánkiadásban jelenteti meg. Végül a Nincs szó, legfeljebb dallam című regény júliusban láthatott napvilágot, azóta Gabriella több könyvbemutatót is szervezett. Hat könyvet megírt teljesen, további nyolcat pedig félig.

– Szeptemberben és októberben is tartok könyvbemutatókat, a tervek szerint nem a megszokott formában. A száraz felolvasás helyett inkább rendhagyó interjút készít velem egy ismerősöm, párbeszédesen előadunk jeleneteket a könyvemből, és a kedves nézők, hallgatók megfejthetik azt a rejtélyt is, hogyan lesz a hullámos vonalból egyenes. Arra törekszem, hogy minél több ember megismerhesse a könyvemet, és ha már saját élményt szerez, akkor önként, szívesen továbbajánlja – árulta el lapunknak az írónő.

Gabriella közösségi oldalára egyébként az olvasók tömegesen töltik fel a könyvről készült képeket, véleményeket. Legelső olvasója így vélekedett az írásról: „Mindenkinek szívből ajánlom az elolvasását! Kedves, szórakoztató, életszagú írás, minden erőlködés és manír nélkül. Izgatottan várom a következő történetet egy új könyv formájában!”

hirdetés
Uránia Mozi

Hirdetés