12 C
Pécs
csütörtök, április 18, 2024
KezdőlapAjánljukNagyon fura létraverseny lesz Pécsen

Nagyon fura létraverseny lesz Pécsen

A magyar szobafestők családi napja idén négy városba látogat el, elsőként Pécsre. Keresik a legjobb festőket, miközben számos program és játék is várja a gyerekeket, szülőket, rokonokat is. Sőt, még ingyen hot dog is lesz.

A Létravágta közösségépítő verseny, amit a festők mindennapjai ihletett meg, ezzel is népszerűsítve szakmájukat. A résztvevők most versenybe is szállhatnak egymással a kellemes családi rendezvény alkalmából.

Várnak festőket, tanulókat, gyártókat és forgalmazókat, kis és nagykereskedőket egyaránt, akik festészettel foglalkoznak. A Krizán Attila által szervezett versenyt a szervezők mellett a szakma képviselőinek ötletei alapján rendezik meg.

ezgif.com-video-to-gif

Május 21-én délelőtt tíz órakor a Kossuth téren nyitják meg a rendezvényt, délelőtt futamok, délután tombola és eredményhirdetés lesz. Napközben lesz hot dog party, color show fizikai kísérletekkel és játékkal, kézműves foglalkozások gyerekeknek, alkalmazástechnikai bemutatók és kiállítások.

A regisztrált festő vendégek és családtagjaik díjmentesen vehetnek részt a rendezvényen, de a helyszínen is lehet jelentkezni. A karszalag átvételekor étel és italjegyet is kiosztanak majd, melyet felhasználhatnak a nap folyamán.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő