11 C
Pécs
szerda, április 17, 2024
KezdőlapKultZónaNem szűnik a kavalkád a Sétatéren

Nem szűnik a kavalkád a Sétatéren

A pécsiek egyik legnagyobb múltú nyári rendezvénye, a Sétatér Fesztivál idén is hatalmas sikerrel, 10-15.000 fős látogatottsággal zárult, közölte a Zsolnay Örökségkezelő. A visszajelzések alapján jó döntés volt a három színpados felállás és a látogatók nemcsak a programokat, de a gasztronómiai bódékat is szívesen látogatták június 8–18. között a Sétatéren. A helyszín azonban a fesztivál után sem marad jó hangulat nélkül, egészen az első júliusi hétvégéig lesznek programok.

A Zsolnay Örökségkezelő NKft. által szervezett Sétatér Fesztivál legnépszerűbb programja Geszti Péter koncertje volt, több mint háromezren mulattak a fantasztikus hangulatú lemezbemutatón. A rapper-szövegíró menedzsmentjének elmondása szerint az országos turné állomásai közül a pécsi esemény iránt volt a legnagyobb a közönség aktivitása Facebookon.

A több mint negyven program közül kiemelkedő érdeklődés övezte még a Hot Jazz Band, Tompos Kátya, Pély Barna és a Mardi Gras Jazz Band koncertjét.

A gesztenyefák alatti kellemes hangulat a Sétatér Fesztivál után is megmarad. Június 22-25. között, a Plácido Domingo Classics fesztivál idején is várják a látogatókat a sétatéri kitelepülők finom falatokkal és ízletes borokkal. Ezt követően pedig a Zsolnay Fényfesztivál idején, június 30. és július 2. között pezsdül fel ismét a belváros.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő