8 C
Pécs
kedd, április 23, 2024
KezdőlapArtNyár, akciók, kikapcsolódás

Nyár, akciók, kikapcsolódás

A Zsolnay Kulturális Negyedben többféle akcióval várják a látogatókat a nyári szezonban: ajándék limonádé, balatoni nyereménynyaralás és egyet fizet, kettőt kap kedvezmény is szerepel a palettán!

A Zsolnay Kulturális Negyed nyáron mutatja talán a legszebb arcát: virágzó növények és csiripelő madarak teszik még varázslatosabbá a festői sétányokat, ahol 15 védett műemléképület és 88 köztéri Zsolnay-szobor csodálható meg.

Tartson velünk egy kellemes nyári sétára, amely során idegenvezetőnk bemutatja a hungarikumként is elismert Zsolnay-negyedet, és elmeséli a világhírű Zsolnay család legizgalmasabb történeteit. Zárásként pihenjen meg egy ajándék limonádé kíséretében, amit a Kézműves Boltok Utcájában található pékségben fogyaszthat el.

A vezetett séta hossza egy óra, június 1-től indul minden szombaton és vasárnap 11-kor, a Zsolnay-negyed északi infopontjáról.

Az idegenvezetés végén vendégünk egy pohár limonádéra!

Kultúrával utazunk

Látogassa meg a Zsolnay Kulturális Negyedet és a pécsi világörökségi helyszíneket Zsolnay jeggyel vagy Örökség jeggyel, és nyerjen 5 napos pihenést a balatonföldvári Hotel Három Hattyúba! A játék időtartama: 2017. június 1. – augusztus 31. A nyeremény beváltható: 2017. szeptember 1. – november 30. között (vasárnaptól péntekig).

Kísérje ingyenesen vendégét Tüke kártyával!

Mi, tükék már tudjuk, hogy milyen is a pécsi életérzés, melyek a város kihagyhatatlan értékei, látnivalói, ikonjai. A Zsolnay család tagjai Pécs emblematikus személyiségei voltak, termékeikkel világszerte ismertté tették a helyi ipart. Eredjen a legenda nyomába, mutassa meg ide látogató ismerőseinek 1+1 akcióban a Zsolnay család szerteágazó és bámulatos történetét!

A Tüke kártyával rendelkező pécsiek egyet fizet, kettőt kap akcióban vásárolhatnak belépőjegyet a Zsolnay Mauzóleumba, valamint a Zsolnay-negyedben található Család- és Gyártörténeti Kiállításra.

Az akció április 1-től érvényes, egy megvásárolt belépőjegy mellé egy ingyenes jegyet biztosítunk a Zsolnay Örökségkezelő NKft. Infopontjain:

Zsolnay Kulturális Negyed – Látogatóközpont

Zsolnay Kulturális Negyed – északi infopont a Ledina kapunál

Zsolnay Kulturális Negyed – Vendégház recepció

Művészetek és Irodalom Háza

Cella Septichora Látogatóközpont

(x)

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő