5 C
Pécs
szerda, április 24, 2024
KezdőlapKultZónaNyárindítás Gyémánt Bálinttal

Nyárindítás Gyémánt Bálinttal

Gyémánt Bálint, a hazai jazzélet egyik legkiemelkedőbb gitárosa, Trio formációjával érkezik a Zsolnay Negyed E78-ba június 1-jén, a Metronóm Jazz Klub vendégeként.

A modern jazz nyelvén megszólaló számok a három zenész kirobbanó energiája és sokszínű játéka révén feledhetetlen élményt kínálnak!

Gyémánt Bálint gitárjátéka egy intenzív belső világ zenei lenyomata, amely mindig nyitott az új inspirációkra. A gitáros-zeneszerző az elmúlt két év során kifejezetten saját triója számára írta érzékeny és dinamikus kompozícióit. Együtteséhez sikerült megtalálnia a tökéletes társakat Fonay Tibor Junior Prima-díjas nagybőgős és Csízi László dobos személyében. A zenekarvezető kifinomult stílusa, magabiztos kompozíciós készsége, s időnként már-már Szabó Gábort idéző melodikussága a két zenésztárs elegáns, precíz, a mértéket mindig hajszálpontosan értő-érző játékával együtt alkot különleges zenei élményt. A Gyémánt Bálint Trio 2017 tavaszán megjelenő bemutatkozó albumán Fonay Tibor és Csízi László mellett a világhírű zongorista, Shai Maestro vendégeskedik. Ezen az estén közös munkájuk eredményéből is ízelítőt kaphatnak a koncertlátogatók.

Jegyvásárlás ITT!

(x)

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő