11 C
Pécs
szombat, április 20, 2024
KezdőlapAjánljukPOSzT: Csütörtökön is nagy hírű színészek járják Pécset!

POSzT: Csütörtökön is nagy hírű színészek járják Pécset!

Idén is hatalmas az érdeklődés a POSzT iránt a pécsiek körében, nem csoda, hisz jobbnál jobb színészek és programok várják rendre a résztvevőket. Csütörtökön is lesznek szakmai beszélgetések, koncertek, közönségtalálkozók és minden, amit el lehet képzelni egy jó pécsi napon!

A Művészetek és Irodalom Házában szakmai beszélgetésekkel kezdődik a nap, délelőtt tíz órától Lévai Balázzsal előbb a Mélyben művészeivel, tizenegytől a Mesél a bécsi erdőben művészeivel. Három órától Znajkai Zsófia: Rendezői változatának nyílt fórumán vehet részt a közönség.

A Mazsorett együttes koncertje kora este hattól a Színház téren lesz, utána Blues Summit – Fekete Jenő lép fel este nyolctól a Szabadkikötőben.

Délután a népszerű magyar színésszel, Thuróczy Szabolccsal is lehet majd találkozni a Színház tér Pódiumszínpadán, aki Csákányi Eszter Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színésznővel tart közönségtalálkozót délután háromtól. Két órával később Pogány Judit Kossuth-díjas és Jászai Mari-díjas magyar színművésznő rajongói örülhetnek ugyanitt.

A Bóbita Bábszínház óriásbábosai szokás szerint felvonulnak a belvárosban, ők délután fél 6 és fél 7 között járják végig a Szent István tér – Széchenyi tér – Színház tér útvonalat, hogy az aznapi versenyelőadást egy záró produkcióval harangozzák be a Pécsi Nemzeti Színház előtt.

A Csorba Győző Könyvtár ugyanúgy három helyszínen, több programmal várja a könyvek szerelmeseit, a Szent István téri KönyvTerasz helyszínén pécsi szerzőkkel is találkozhatnak az olvasók.

További információk itt megtalálhatóak.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő