Rengeteg eseménnyel robban be a DesignPécs

Minden eddiginél nagyobb designeseménynek lehetünk a tanúi szeptember végén Pécsett. A Design Hét Budapest hivatalos partnerrendezvényeként a DesignPécs idén divatbemutatókkal, workshopokkal, üzletember-találkozóval, és több mint hatvan partnerrel bővíti az egyre fesztiválosabb rendezvényét. Pécsi hölgyek – és urak – készüljetek, mert városunk kreatív rétege egy hétig bombáz majd bennünket jobbnál jobb programokkal.

Idén szeptember 29. és október 8. között, negyedik alkalommal jelentkezik a DesignPécs, amely a Design Hét Budapest hivatalos partnerrendezvénye, és valóban sokkal átfogóbb, fesztiválosabb rendezvényre számíthat a nagyérdemű ebben az évben. Egyetemi és vállalkozói kiállítások, és programok, üzletember-találkozó, divatbemutatók, design street, workshopok, ételbemutatók, marketing tanácsadások, műhelylátogatás és még számos program várható.

– Idén is nagyszerű szponzoraink vannak, mint például a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt., vagy a honlapunkért és marketingünkért fáradozó Marketing Soul Kft. Páva Zsolt, Pécs polgármestere idén is a rendezvénysorozat védnöke, Bódis József, a Pécsi Tudományegyetem rektora, és Síkfői Tamás, a megyei kamara elnöke mellett – árulta el lapunknak Rozs Eszter, a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara projektmenedzsere.

Egyre több résztvevő, egyre nagyobb érdeklődés

Idén több mint hatvan partner csatlakozik a DesignPécshez, és a főbb helyszínek között lesz a Nana, a Főtér, a Bazár, az Effekt Látogatóközpont, a Nádor Galéria, a Monokrom, a Design Street – Király u. 13. – és a Nick Udvar.

Sok pécsi márkanév már ismerősen csenghet, ilyen Melegh Andrea, Gant Pécsi Kesztyű, Deko-Rozmár Designbutik, Svastits Photography, Total Art Nemzetközi Művészeti Egyesület, Szitakötő Kreatívsuli és partnerei, Gajcsi Blanka, Somogyi Éva, Géczy Dorina, Koller Eszter Design, Diadravai Design, Chic Street Design és a Pécsi Orgona Manufaktúra, de új arcok is lesznek idén, ilyen a Millaas, a Lara Szabóság, a Light Film Studio, a The Mirror Concept, Fritz Norbert Photo és még sokan mások.

Nagy show lesz a 29-i vállalkozói kiállítás megnyitója is, amelyen a Barbakán szépségszalon mesterfodrásza, Siklósi Mónika produkcióját láthatjuk. A Szempátia Divatshow műsora a Bazárban, Mikes Márk bemutatói a Főtérben, dr. Bányai Edit coaching módszerekkel dolgozó workshopja, vagy az Improvokál és a JESZ egyetemi színház előadásai fantasztikusan színes programot nyújtanak a DesignPécs alatt.

Találkozz nagymenő üzletemberekkel, és mutasd be magad 20 percben!

Európai cégek képviselői, diplomaták és testvérvárosok képviselői érkeznek október 4. és 6. között a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamarába, hogy a helyi vállalkozásokkal partnerségeket, üzleti kapcsolatokat építsenek. Az üzletember-találkozó mellett plenáris ülések, fórumok, egyéni tanácsadások, céglátogatások és networking események is helyet kapnak.

Az idei témák, a főbb szektorok: a tudásgazdaság, a gépipar, a kreatív ipar, a kereskedelem, a női vállalkozók, a klaszter együttműködések és az innováció. A program összesen 150 vállalkozásnak biztosít majd igény szerint 1-3 napos programot, összesen 500 kétoldalú személyes tárgyalási lehetőséggel. A pécsi helyszínen 20 perc van egy-egy tárgyalásra, itt kell bemutatnunk vagy eladnunk termékünket, szolgáltatásunkat. Az üzletember-találkozó így növelheti az ismertségünket és nemzetközi partnereket is megismerhetünk.

– Mivel a DesignPécs elsődleges célja a régió kreatív ipari vállalkozásainak támogatása, az üzletember-találkozó egy húzóerő a programban, olyan sarkalatos pont, amely miatt érdemes jelentkezni. Gyakorlatilag bármelyik tervező találhat magának üzleti partnert a találkozón, hiszen a találkozó főbb területei közé tartozik a kreatív ipar – mondja Rozs Eszter.

Végül, amire mindenképpen felhívnám a figyelmet – zárja a projektmenedzser – az a III. Pécsi Érték Vásár és Kiállítás, mely a DesignPécs partnerrendezvénye. Ez a program szeptember 27. és október 1. között található meg az Árkád Bevásárlóközpontban és minden eddiginél igényesebb programmal várja az érdeklődőket.

hirdetés
Uránia Mozi
Hirdetés

1 hozzászólás

  1. Köszönjük szépen az ajánlást! Kis pontosításként az alábbi információkkal szeretnénk még teljesebb képet adni a DesignPécs egyik nagy rendezvényéről: programunkat, a DesignFolyosót a Király utca 12. szám alatt találhatják a kedves érdeklődők, a DesignPécs teljes ideje alatt. Várunk mindenkit szeretettel, a közel 30 kreatív ipari szakember és designalkotó, a Szitakötő kreatívsuli partnereinek kiállításán, workshopjain vagy a szakmai előadásokon. Termékeik és szolgáltatásaik megvásárolhatók, igénybe vehetők 09.29-10.08. között, 10-21 óráig a Király utca 12-ben. További információkért keressék Facebook eseményünket: https://www.facebook.com/events/1882817832037535/?ref=ts&fref=ts https://uploads.disquscdn.com/images/7251b12d75c773c83e1f673d1bab8acc0bb64ae9cbcfca986908dd26e45f46f4.jpg

Comments are closed.