8 C
Pécs
szerda, április 24, 2024
KezdőlapFesztRengetegen voltak kíváncsiak a Harkányi Fürdőfesztiválra

Rengetegen voltak kíváncsiak a Harkányi Fürdőfesztiválra

A XXIV. Harkányi Fürdőfesztivál 3 napja alatt több mint 17 ezer látogató merült el az élvezetekben. A forró nyári hétvégén számtalan színes programon vehettek részt a fürdőzés szerelmesei a Harkányi Gyógy- és Strandfürdőben.

Július 21. és 23. között minden nap sokféle, párhuzamosan futó programból választhattak a lelkes fesztiválozók, mivel idén először, a Nagyszínpad mellett a Lepke medencénél található Kisszínpad is garantálta a folyamatos szórakozást. A népszerű hazai zenekarok fellépései közül ezúttal a Belga koncertje vonzotta a legnagyobb közönséget, de a hagyományos táncbemutatókra, gyermekműsorokra és a közkedvelt családi és sport programokra is minden korábbinál többen voltak kíváncsiak. A családok számára újdonsággal is készültek a szervezők: izgalmas és ingyenes gyerekjátékok várták a legkisebbeket.

A kifejezetten felnőtteknek szánt programok között továbbra is kiemelt figyelemnek örvendett a vizespólós mellszépségverseny, ahol a nevezők ezúttal is megküzdhettek a helyezésekért és a Harkányi Gyógy- és Strandfürdő, illetve más, helyi cégek által felajánlott értékes ajándékokért.

A jegyeladási statisztikák szerint összesen több mint 17 ezer látogató lépte át a XXIV. Harkányi Fürdőfesztiválnak otthont adó Harkányi Gyógy- és Strandfürdő kapuját 2017-ben, akik között idén is kiemelkedő létszámmal képviseltette magát a fiatalabb generáció.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő