13 C
Pécs
péntek, április 19, 2024
KezdőlapKultZónaUdvaros Dorottyával jön az Ördögkatlan

Udvaros Dorottyával jön az Ördögkatlan

Udvaros Dorottya színművész és Kovács Gerzson Péter koreográfus lesz a díszvendége az Ördögkatlan Fesztiválnak, amelynek augusztus 2. és 6. között ad otthont a dél-baranyai Nagyharsány, Kisharsány, Beremend és az idén csatlakozott Villánykövesd.

Bérczes László, a fesztivál egyik főszervezője az esemény hétfői budapesti sajtótájékoztatóján felidézte, hogy 2008-ban vetődött fel a fesztivál megrendezésének ötlete.

Az idén öt nap alatt 20-25 helyszínen négyszáz programot, köztük mintegy 80 színházi előadást tartanak. Az Orlai Produkció öt előadással, a Katona József Színház és a kaposvári Csiky Gergely Színház két-két produkcióval vesz részt a rendezvényen. A fesztiválon többek között fellép a Forte Társulat, a tatabányai Jászai Mari Színház, a K2 Színház, a Nézőművészeti Kft., a Nemzeti Színház, valamint a kaposvári és a budapesti színművészeti egyetem hallgatói.

A fesztiválon gyerek- és családi programok, koncertek, cirkuszi produkciók, irodalmi programok, kiállítások, filmvetítések, táncelőadások és beszélgetések várják a közönséget.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő