6 C
Pécs
péntek, április 19, 2024
KezdőlapKultZónaÜnnepeljünk együtt!

Ünnepeljünk együtt!

Az Advent az egyik legcsodálatosabb időszak, amikor a várakozás és az adni akarás vágya egyszerre él bennünk. Hangolódjunk az ünnepekre varázslatos koncertekkel!

Ajándékozzunk élményt szeretteinknek!

banner_720x90

J. S. Bach: Karácsonyi Oratóriuma hangzik fel december 20-án a világhírű Norvég Barokk Zenekar és a Purcell Kórus előadásában, a hazai régizene-játszás egyik vezető alakja, Vashegyi György vezényletével a Kodály Központban.

A koncert különlegessége a kiváló, nemzetközi rangú szólistákból álló Norvég Barokk Zenekar, akik Skandinávia egyik legjelentősebb és az elsők között alakult historikus együttese. A nemzetközi rangú produkció európai turnéjának magyarországi állomása a pécsi koncert, ami csupán a MÜPÁ-ban lesz még hallható.

Az ünnep meghitt napjaiban december 29-re Pálúr János orgonaművész és Pálhegyi Máté fuvolaművész koncertjét ajánljuk a pécsi Bazilikában. Mindketten a Zeneakadémia elismert tanárai is. Hangversenyükön a hangszeres tudásuk mellett tanúi lehetünk az egymásra figyelő improvizációnak is.

Egy nem mindennapi ajándék Karácsonyra

Lepje meg családját, szüleit, gyermekeit egy nem mindennapi ajándékkal! A világhírű Londoni Filharmonikus Zenekar jövő évi pécsi és budapesti koncertjére jelentős elővásárlási kedvezménnyel vásárolhat jegyet január 31-ig akár szeretteinek is.

st johns organ

Jegyek válthatók a Filharmónia Magyarország Kodály Központban található jegyirodájában, a PartyZoo-ban és a www.jegymester.hu oldalon.

www.filharmonia.hu

filharmonia_elmenyertek_logo

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő