400 ágyas: kész az első ütem

 • Varjú

  na na, hogy károgok. Kötelező az eübiztosítás fizetése, és hiába vagyok magyar le…ják, hogy igénybe tudom-e venni, én is csak egyszer élek, de nem a majomkodás az erősségem.

 • Medikus

  Magyarok, nem örültök semminek. Az új klinikai tömb 5 részből áll. Az első részt most adták át, tavasszal 3 új részt adnak át. Magyarország egyik legmodernebb klinikai magkórháza jön létre Pécsen, de ti csak a saját politikai és személyes ügyeitekkel vagytok elfoglalva, nem nézve a régiónak szánt értéket.

 • pécsi

  ….gyógyitanak majd…….-ezek szerint még nem fogad betegeket? Akkor miért is adták át?

 • re-jellemző

  Mit kéne hozzászólni? Majd meglátjuk, hogy a kispénzű beteget is ugyan úgy kezelik-e, mint a gazdagot! Ma akartam az orvosommal beszélni, az egyik pécsi klinikán dolgozik. Az ambulancián a “kedves” hölgy olyan ocsmány hangnemben beszélt velem, hogy legszívesebben kirángattam volna a telefonkagylója mögül. Nem sikerült az orvosommal beszélnem. Szerinted ezek után miért kéne azt gondolnom, hogy máshol jobb lesz? Azért mert felújították? Az egészségügy a béka segge alatt van.

  Az ambulancián telefont kezelő nő pedig úgy látom azt hiszi, hogy én miattam van ami van. Pedig nem! Most megfogadtam, hogy ezentúl felveszem a beszélgetést és nem vagyok hajlandó eltűrni az ilyen ocsmány hangnemet.

 • Varjú

  kár, hogy “Jellemző”csak negatív hozzáállásom lehet, mert voltam már rosszindulatú daganatos beteg, sajnos tisztában vagyok vele, hogy a rehabilitációs ellátás csak arra elég, hogy …, sajnos beteg vagyok, de nem hü…

 • Ott vagy te, jellemző..

  békemenetes..jellemző, hogy Hoppál fényezi magát, mikor nem is polgármester vagy alpolgármester. Egyébként jellemző, hogy félig kész objektumokat adnak át többször is, hogy felvonulhasson a fideszes slepp, még párszor lejátsszák ezt, valahányszor átadnak egy osztályt tavasszal..kampány van..

 • szkrepy

  Hajrá-hajrá, csak így tovább 🙂 Amúgy tényleg tipikus, néha örülni is lehetne már, ha jó hírek is vannak.

 • Jellemző

  Ha valami negatív hír lenne a klinikával kapcsolatban, már 10 hozzászólás született volna, tele károgással, jajveszékeléssel és siránkozással.

  Mivel ez egy pozitív hír, senki sem szól hozzá.