hirdetés

Milliók a közalkalmazottaknak

 • mami

  Mi még nem kaptuk meg a Kliktől a tavalyi elmaradt 4 havi kafetériát.Pedig legtöbb helyen kifizették.Mi lehet az ok?

 • Sági Mihályné

  Először is , a munkatársaim , és én nagyon köszönjük a PDSZ . ügyvédjének , és neked Erzsi , kiharcoltátok nekünk , a költségtérítést ! A további harcokhoz , nagyon sok erőt , is kitartást , kívánok ! Kisembernek üzenem , én is technikai dolgozó vagyok , és megkaptam !

 • Névtelen

  lgen felháborító és tényleg lépni kell valamit az óvodai dolgozók adajkák béremelése érdekébe is!Össze kell fogni és harcolni kell a bérünk rendezéséért.

 • Valaki

  “kaphatnak”…akkor most kapnak vagy sem?

 • Nagy Erzsébet

  A cikkben közöltekkel van pár probléma: Először is, nem 24.000, hanem 32.000 Ft visszamenőleges kompenzációt kapnak az önkormányzatnál közalkalmazotti jogviszonyban foglalkoztatottak. Másodszor, úgy szerepel a cikkben, mintha legalábbis a Pedagógusok Szakszervezete harcolt volna eddig is a költségtérítésért. Sajnálattal kell közölnöm, hogy ez nem így volt. Egyedül a PDSZ, ill. konkrétan a PDSZ ügyvédje, dr. Molnár Péter és jómagam “harcoltunk” ezért az ügyért, meg a korábbi kompenzációkhoz is a PDSZ készített előterjesztést minden évben az érdekegyeztetésre. Csak a tények kedvéért…
  A kommentekre: Tudom, hogy számos munkáltató – jogellenesen – nem fizetett költségtérítést. Ezt – három évre visszamenőleg – peres úton érvényesíteni lehet. A kúria ítélete azóta elvi határozat lett, amely minden bíróságot kötelez, tehát kockázat nélkül perelhető az elmaradt költségtérítés.

 • Magyar

  A világon nincs még egy ország ahol majd 10% a közalkalmazott. Régen harmadára kellett volna csökkenteni a felesleges adózást bürokráciát és elküldeni őket a versenyszférába.

 • MZ/X

  És akik meg nem közalkalmazottak azoknak biztos ingyen van a bankszámla!!!
  Ha mindenki tudja, hogy drága a bankszámla akkor minek kényszerítik bele az embereket ilyenbe?? Vagy ha már egyszer belekényszerítik az embereket akkor legyen egy alap ami ingyenes és tényleg csak arra jó hogy levegyél a fizetésük és ennyi. Aki meg több szolgáltatást akar az fizessen érte! De ha már kényszer akkor adják meg a lehetőséget hogy ne tudják lehúzni az embereket a bankok!

 • PTE

  A PTE nem fizet , merte kell a kínai és a brazíliai utakra a pénz.

 • vackor

  A többi közalkalmazottal mi van? A POTE mikor tesz ilyen lépéseket, ha egyszer a törvény kötelezi őket?

 • Jani

  Ez a világ röheje, hogy azért kell nekik még fizetni, hogy levegyék a fizetésüket! Nekem ki a jóég fizet ilyet pluszba!!!! Senki!!! Örülök hogy luk van a s..emen! Ingyenélő egy népség.

 • Kisember

  Az jó, hogy a pedagógusok megint megkapják ami, nekik “közalkalmazottaknak” jár. De aki rajtuk kívül közalkalmazott (pedagógiai asszisztens, dajka, technikai dolgozó, más területen dolgozó – a munkahely működését segítő közalkalmazott) azokkal mi lesz?
  Soha sehol egyetlen egy sor sem említi ezeket a közalkalmazottakat. Ők nem dolgozók? Nekik nem került pénzbe a bankszámla fenntartása?