hirdetés

A Mecsekre mennek az új buszok

 • egy utazó

  Szerintem felesleges elkezdeni, hogy melyik pályaudvar a mostoha, a főpályaudvarról is indulnak olyan járatszámok, amiket a sofőrök is mostohagyereknek tartanak. És az összes pályaudvaron van még jócskán öreg ikarus, ahogy mindegyiken van mercédesz is. 10 buszon ne vesszünk össze hogy hova került, 10 busz csepp a tengerben, majd ha már itt lesz az a plusz 25 akkor már jobban lehet szortírozni őket, egyébként meg nyártól a 70-es család átalakulása miatt főpályáról fognak indulni járatok, így kertvárosban is biztos fog közlekedni credo, ahogy már láttam az 50-est is credóban, és az egyes is szokott az lenni. Szóval megfordulnak már most is kertiben, ahogy kellett azért uránba is már az a pár járat, és mivel 2/a is volt már credo, így a budain is járt már. De tényleg 10 buszról beszélünk, amikor napi szinten 120 busznak kell kint lennie az utakon, ahhoz képest a 10 busz elosztása nehézkes. De reméljük, hogy ősztől már tényleg több új busszal utazhatunk.

 • Pécsi Lakos

  Soha nem volt annyi merci, mint kertiben. Ezzel kapcsolatban fölösleges magyarázni, mert ostobaság. Míg ti rinyáltok 1-1 kimaradt 7 esen, ami mellesleg a 6 os vonalán megy szinte, max 1 megállót kéne gyalogolni, de ahhoz lusta mindenki, Uránban a 4-es, 21-es, és 20-as járatok volt, hogy 40percenként jártak, vagy ha éppen volt busz, és nem merci, ikarusz, végig. A hegyre pedig folyamatosan azok járnak kb. Az meg, hogy minek a Mecsekre új busz, vagy a “falusi peremterületre”, szimplán tahóság. Ezek a részek ezerszer jobbak, és szebbek, mint a belváros, vagy a lepusztult **** kertvárosi rész. Az ilyen újgazdag köcsög hozzászólásokat imádom. Tipikus paraszt pesti magatartás. Hiába, a gyökerek.

 • bg78

  A cikkhez egy kis észre vétel: ( idézem Csizi szavait: A korábban érkezett járművek zöme az uránvárosi buszvégállomásról induló vonalakon közlekedett ) :Az első 5 uj buszból csak a 2 csuklós van uránban a 3 szóló busz a főpályaudvaron. Ezek szerint a 2 több mint a 3?
  Aztán kaptak még 5 szóló buszt a főpályára.
  Mi lesz a Budai vámmal? Oda nem kell egy se? Ott még Mercedes-ből sincs alacsony padozatu.
  És még valami : Kertvárosban is elég sok a régi Ikarus, és Uránban is van annyi Mercedes mint Kertvárosban, sőt most már van 2 Credo is ott, mig Kertvárosban, és a Budai vámon egy se.
  Igaz a falusi peremkerületekre minek, oda jó a régi busz is.

 • Jé!

  Az első képen ott az a cig@nyképű Roland

 • azta

  Na persze! Akkor te nem utazol a 3-as vagy a 60-as vonalán!

 • Pécsi Lakos

  Kivételesen hozzászólok. Miinden laikus, ostoba, soha életében nem ült buszon embernek: Kertvárosban MINDIG ezerszer több új busz volt, mint máshol. Folyamatosan mercik mentek ott, szóval aki ezen problémázik, hogy most kivételesen Uránban vannak az új buszok, az kussoljon. Finoman szólva. Amíg pl én télen szívtam a régi ikaruszokkal, kertibe MINDIG istenverte mercik mentek. Szóval ez az Urán kapta téma lerágott csont.

 • Urán

  mindíg mostoha volt. Emlékeztek mikor a kocsmáros volt a diri akkor kezdődött. A kertvárosi új pályaudvarra csak Mercedes busz mehetett, a nagyobbrészt roncsok jutottak uránba. Ott nem látszottak annyira. Meg emlékeztek még a nagy pénzekért a polgármesteri hivatal elé állított beszélő utastájékoztató oszlopokra? Na az is a kirakat miatt kellett oda, mert főpályára lefele alig volt utas, meg kb 3 pec alatt le is ért akkor a busz , tehát értelme az sok volt. Hiába a kampány színtől függetlenül létezik.

 • BPV-Lekvárkeverők!

  Minden állomás kapja majd az új buszokat, csak ti nem? Úgy látszik a urános sofőrök számára, ez a buszpályaudvar az “örök szopás mezeje”. Hehe.. Nem lepne meg, ha ami botos csuklósok vannak kertibe, azt mind megkapnátok, mert szokás szerint megint oda mennek majd az új buszok. Még jó, hogy anno otthagytam ezt a szemét céget, (meg egy-két tapló kollégát). Már akkor is tudni lehetett, hogy “kutyából soha nem lesz szalonna”. Ami meg a vezetőséget illeti, azok akkor is idiótákból álltak, ahogy most is! Pedig volt idő amikor még jó volt a volánnál dolgozni, de az már régen volt. Azóta már egy 5 éves fullos Irisbus-al járok, és szép nyugodtan eldolgozgatok, van időm enni, és wc-re menni, és ami a legfontosabb, hogy nem cseszeget senki!

  Kitartás fiúk! 😀

 • ???

  És mi a sz@r lesz már az uránvárosi végállomással? Ide nem kellenek új buszok, főleg csuklósok!? Uránváros, már kész roncstelep! Nyáron a szünidő, és a kevesebb diák miatt nem olyan zsúfolt a 30-as, ehhez képes a 2-es akkor is rogyásig van, és mégis oda kellenek az új buszok?! Ha már egy vagyont fizetünk értük, akkor tessék kihasználni őket! Megérett már ez a dilettáns cégvezetés, a menesztésre, de legfőképp Páva, Csizi, és a bandája!

 • Doki

  Végre új járművek!! Ennek kéne örülni. Mit érdekel, hogy hány vezető van,lényeg, hogy kényelmessen utazunk, és a buszvezetők is modern járművet vezetnek. Ennek örülni kéne nem??

 • Szent Mihály Arkangyal Asztaltársaság

  Üdvözöljük az új buszok beszerzését. Már hónapok óta felhívtuk a város vezetőinek a figyelmét, hogy Győrben milyen jól beváltak a Credo buszok. Nem különben arra is, hogy ott milyen kitűnő a menetrend összeállítása, a járatszervezés. A jobbtól nem szégyen tanulni. Csak reménykedni tudunk, hogy valóban folytatódik a járműbeszerzés, a cég élére pedig valóban rátermett ember kerül. Mi az sem bánjuk, ha Fidesz-közeli, csak értsen ahhoz, amit csinál.

 • Jellemző

  Semminek sem tudunk örülni. Gratulálok

 • Tuttigéza

  Bocs, szerintem ugy lehet 15 régit 10 uj busszal kiváltani hogy nem kell naponta szerelgetni az ujakat, igy tudnak dolgozni. De lehet tévedek.

 • Nem

  értem, hogy lehet 15 buszt kiváltani tízzel? Persze ki lehet, ha több járat marad ki….. Az ősrégi Ikarusok legalább olcsón javíttathatóak lennének, ha valóban beépítenék az alkatrészeket a buszba….Miért van ilyen sok vezetője ennek a cégnek? Nem nagy egy picit a “vízfej”? Szerintem egy cégvezetővel, és egy forgalmi, valamint gazdasági vezetővel bőven el lehetne látni a munkát, persze ha csak az önmenedzselés és helyezkedés a fontos, akkor vegyenek még fel többet is. Jah, majd elfelejtettem a puccsista föncit meg visszahelyezték. Margít nóórmális?

 • eladósítják

  a zembereket újabb 20 évre. Tellett volna a magas jutalmakból új járművekre talán…No meg fejétől bűzlik….

 • !!!

  Csak így tovább, Kertvárosba is küldjetek majd az újakból…