hirdetés

A pletykakirály nekiment a Zsolnaynak

 • Attila Tóth

  remélem megrohadsz ott ahol vagy

 • Re: Pécsi

  Itt olvastad a pécsmán a másik hasábban. Ha csak annyihoz ért, hogy nem szivárognak ki a gyárból üzleti titkok, mint eddig, az már hatalmas siker! A gyárat pedig elvezeti Najari.

 • Pécsi

  Valahol olvastam, hogy kinevezték a gyár új igazgatóját, aki történetesen a gyár biztonsági főnöke volt. Mihez érthet vajon?

 • Re: Elég

  Miért így kötötték a szin.szerződést- és nemcsak Najarival, hanem az elődőkkel is- hogy tőkeemelési kötelezettséget kötnek ki. Ha már kifizeti a vételárat, hadd vigye és azt tesz vele amit akar.
  Azt pedig feltételezzék, hogy azért veszi meg mert gyártatni és kereskedni szeretne- mint ahogy tudomásom szerint teszi ezt a gyár a mai napig.
  Ha pedig vkinek az fáj, hogy esetleg kevesebbet fizetett érte, mint amit az eladó gondolt, háááát…. erre kellett volna nekik is egy jó ügyvéd.

 • Emberek

  Nagy félreértés van a fejekben! A Zsolnay Bachar Najarié! Fizetett érte, nem keveset. Szóval van egy befektető és hagyni kellene dolgozni és az évekig szétlopott, az MSZP által majdnem egy máltai strandra bejegyzett off-shore cégnek átjátszott Zsolnay végre úgy néz ki, hogy piaci alapokra kerül. A trükkösök sírnak most, mert kimaradtak a buliból. Nagyon helyesen!

 • Elég

  A cikktől teljesen függetlenül.
  Mit segít az a Zsolnay pénzügyi helyzetén, ha van egy, bármennyit is érő, telke Hajmáskéren?
  Annak a tulajdonosnak, aki vesz egy ingatlant Hajmáskéren és úgy gondolja, hogy ennek apportálásával eleget tett a Pécsett lévő Zsolnay Porcelánmanufaktúra ZRt.-ben lévő 300 MFt-os tőkeemelési kötelezettségének, annak komolysága, hozzáértése – finoman szólva is – megkérdőjelezhető.

 • Ertekbecslo

  Ennyi onjelolt szaktekintelyt.. Vannak ingatlanok amik erteke epp ugy lehet 5, mint 500. -papiron- hiszen igazabol minden annyit er, amennyit fizetünk erte, eladasi szandek eseten. De vajon elakarja adni?…. Novemberben vette, vagy csak akkor kerult at vmelyik cegerol a sajat nevere az apport miatt?
  De a legfontosabb. Amiota itt van hetente olvassuk: nincs penze, sanyargatja az ott dolgozokat, megszegte a szindikatusit… Nem hiszem, hogy nagyobb bajban lenne a gyar, mint 1 eve… En viszont a helyebe mar reg meguntam volna ezt a rengeteg lejarato cikket….és az obolben pipaznek..

 • Gyanús

  azért a dolog! Az ominózus telket állítólag 2013 év végén vásárolta Najari úr. Ha valóban 300 milliót fizetett érte, felmerül a kérdés: miért nem a pénzt adta a gyárnak, amikor legalább a tulaj tudhatná: egy porcelángyár csak akkor tud egy üres telekkel kezdeni valamit az ország másik felén, ha azon nem fel nem robbant lőszerek, hanem porcelánföld található.

  Ezért aztán joggal merül fel, hogy a telek nem háromszázmilliót, hanem csak harmincat ér, a város meg buzgón helyesel, mert a készpénz apportot már rég elköltötte, így nem képes nullázni az üzletet.

 • Pali

  A Mai naptol azt hiszem minenki szamara vilagos lehet, milyen nagyszeru emberek lehetnek az allandoan aggodo kisreszvenyesek, ha maguk kozul a legmediakepesebbkent ezt a romafiut sikerult kivalasztani:-)

 • maximiliem

  Miért nem kérdeznek meg egy ott dolgozó munkást? Érdekes dolgokat mesélne!

 • Köszi Jóska!

  Kedves Herman Úr! Te mindeddig többet tettél a Zsolnayért, mint eddig az összes tulajdonos együttvéve. Az, hogy a cég állandó fizetésképetelensége nem okozott gondot ezért Te is sokat tettél. Ne a Menyhértet cikizzétek, hanem azt mérlegeljétek,hogy az apportált telek hozzájárul-e a Manufaktúra jobb működéséhez.

 • Hajrá Zsolnay

  Bachar barátom!! Állj ki a nyilvánosság elé és mond el kik ezek, ne hagyd hogy névtelenségbe burkolózva tiporjak sárba te és kollégáid becsületét.
  Ha ismernék a történetet az emberek megszűnnének a találgatások, és akkor talán azzal is foglalkozna a média, hogy milyen piacokra nyitott a gyár rajtad keresztül.
  Remelem olvasod!
  Hajrá Zsolnay! Hajrá Pécs!

 • Haha

  Kérlek linkeljetek be egy cikket ettől az embertől, amibe van két értelmes összefüggő tényeken alapuló mondat!!!
  A segítséget előre is köszönöm

 • Juszt neki

  Ennek mar a Juszt is addott. 🙂 Vmi cigánypartnak is az elnöke:-) volt…:-) eddig még lehet én is elhittem volna a ” nem zörög a haraszt”-ot, de most hogy mar látom a képviselőjeket, felmerül a kérdés ki lehet a megbízó? És miért névtelenül írogat, miért nem adja az arcát. És mennyire lehet “KIS” részvényes?

 • Fuchs János

  nem zörög a haraszt

 • Vélemény

  Világosan látszik, hogy politikai támadásról és szándékosan gerjesztett műbalhéról van szó! Ha a legnagyobb kisrészvényes tulajdonrésze 0,07%!!!!!!, akkor mennyi a többieké? 0,00001? Komolytalan és hiteltelen, amit művelnek névtelen levelek mögé bújva, ez pedig hogy ezt a kacsa magazinos csávót bérelték fel egyenesen nevetséges!

 • Zománcoló

  Amiket itt írnak azok Tények! És nevek. Nem névtelen vádaskodások. Asszem ennek a fickónak megint kell egy verés!

 • eozintüke

  Szánalmas bulvárcikk, a Pécs Ma szokásos, gagyi színvonalán. A szerző megérdemelne egy Nagy Bandó-féle, alapos náspángolást.

 • vackor

  Nekem meg az, hogy igazak-e a vádaskodások?

 • Pécsi

  Nekem az lenne a kérdésem, hogy az önkormányzat kit és mit képvisel?