A világ történészei Pécsen találkoznak

 • bocsánat elnézést

  Nagyon sajnálom, hogy tetűnek és aljas féregnek gondol Béla bá. Édesanyám nem kurva, ápolónő egy kórházban. “A hozzád hasonló vén geciket ápolgatja Béla bá”. Ez nekem nagyon rosszul esik, ha így beszél rólam. Megmondom őszintén.
  Elhazudni a történelmet nem szép dolog. Ismerni viszont annál inkább, ugye Béla bá. Na jó, jó egészséget, szép napot, kevesebb stresszt!

 • Fóris Béla

  Konspirál a kurva anyád te kis tetű provokátor!! ÉS MEGÍRTAM MAGÁNAK NEM VAGYOK BÉLA BÁ! LÁTSZIK, HOGY NEM ÉRTI MEG A LEÍRT SZÖVEGET!!

 • bocsánat elnézést

  Még ennél is durvább Béla bá’? Ne tegye, árthat az egészségének! Szép napot, jó konspirációt!

 • Fóris Béla

  Az igazat írtam, ki te vadbarom, menj a picsába a hülye és trollkodó megjegyzéseddel. A kis gecik a nemzetvezető elvtárs, azaz Orbán Viktor, tolvaj és ő valóban mindig hazudik. Én semmiféle országrontó összeesküvéről nem írtam! Ha ön funkcionális analfabéta, arról nem tehetek. HA MÉG EGYSZER VAN BŐR A POFÁJÁN ÍRNI, AKKOR SOKKAL DURVÁBB LESZEK, HÜLYE EMBERREL NEM VITATKOZOK, AKI NEM ÉRTI MEG A LEÍRT SZÖVEGET!!

 • bocsánat elnézést

  A rendszerváltás után születtem Béla bá’, nem lehetek komenista 😀 Tahó lehet hogy vagyok, a kis geci pedig nem tudom ki. Van ilyen az országban pár millió, akire illik ez a kifejezés. Én is hiszek az igazságban és tisztességben, de nem hiszek az agyament, országrontó összeesküvés-elméletekben. Én magát nem tahóztam és geciztem le. Parttalan a vita, faszságot írt ki, erre reagáltam, maga biztosan rendes és tisztességes ember, sosem kételkedtem ebben.

 • Fóris Béla

  Borbély elvtárs talán alaposan tanulmányozta a magyar történelmet, nem valahol halottam maga tahó, hanem angol tolmács a végzetségem és a birtokomban van az említett Encyclopedia Britannica. Nagyon korrekt és a tényeknek megfelelő a korabeli Magyarországról szóló cikk. Milyen jogon Béla bácsizik, önnek én Fóris úr vagyok!! Nem a hülyeséget ontom, igenis hiszek az igazságban és a tisztességben, még akkor is ha közel egy millió volt bolsi közt kell élnem! FELEJTSEN EL MAGA AKI A KIS GECI HÍVE!!

 • bocsánat elnézést

  Béla bá, névvel vállalni a hülyeséget az megint egy szint. Ontja magából az ostobaságot, ahol valahol hallott és igazságnak véli. Ilyenek miatt nem haladt soha és nem is halad az ország. üdvözlettel,
  Borbély Zsolt

 • Fóris Béla

  Név nélkül csak gyáva és jellemtelen ember kommentel, egyébként sajnálom mert nincs erkölcsi érzéke.

 • bocsánat elnézést

  elég zavaros ez a konferencia, meg az ott lévők is.

 • bocsánat elnézést

  hagyjuk már ezt a hülyeséget. tisztességes és tárgyilagos.

 • Fóris Béla

  Utoljára az 1912-es Encyclopedia Britannica adott tisztességes és tárgyilagos képet Magyarországról, azota az az elv érvényesül, hogy a “győztesek írják a történelmet”.