Aláírások: több kell az Együtt-PM-nek

 • roti

  Jakab 77!

  Érettségizett vagyok! És sosem voltam szociálisan rászorult. Közalkalmazottként 82 ezret keresek( éjszaka és hétvégékkel együtt)

 • Jakab77

  Roti,

  nem egyformán fizet!
  Aki 180 ezret keres, az több, mint kétszer annyi adót fizet, mint aki 80 ezret keres.

  Én Lacival értek egyet: az az igazságtalan, hogy aki többet dolgozik, vagy/és magasabban kvalifikált, és emiatt többet keres, annak az esetében nem elég, hogy “csak” arányosan több adót fizet, (mint most) hanem még “büntetik” is a magasabb adóval.

  Megértem, hogy a kisebb jövedelműek ezt igazságtalannak tartják, de sajnos az élet alapvetően igazságtalan, nyilván a kisebb keresetűek nem akartak – esetleg nem tudtak – tanulni, így a munkaerő piac erre a fizetésre “sorolta be” őket.

  A szociálisan rászorulók megsegítését nem az adórendszeren keresztül kell megoldani.

 • roti

  Laci!!!! És aki minimálbéres, gyermektelen…..stb??? Az már senki? Leg igazságtalanabb mert egyformán fizet aki 80000i ill 180000ft-ot keres!!! Nyisd már ki a szemed.

 • chino

  ez a PM legnagyobb választási ígérete, hogy eltörlik az egykulcsos SZJA-t?? Ha ezzel parlamentbe lehet jutni, akkor csak gratulálni tudok a sok birkának…az összes párt hiteltelen,korrupt és cionista seggetnyaló,remélem egyre inkább kinyílik az emberek szeme és erősödni fog a JOBBIK!!!

 • Laci

  Az egykulcsos személyi jövedelemadó a családi adókedvezménnyel kiegészítve, a jelenlegi körülmények között a legigazságosabb adórendszer.

  Ez az adórendszer támogatja legjobban a családalapítást, a középosztály megerősödését és erősen csökkenti a feketegazdaságot!

  Ezen az adórendszeren úgy lehet tovább javítani, ha a költségvetés engedi majd, hogy a 16%-ot tovább csökkentsük.

 • nyögéryke

  Talán egy libatelepen kéne álldogálni…..De komolyra forditva: HAZÁJÁT szerető ember ezekre nem!!!szavaz az biztos,.