hirdetés

Az LMP hanyatlást és szegénységet lát

 • bocsánat elnézést

  Nagyon karrierista – gyenge volt
  Milliomos – talán lopott
  Gyenge volt – miért dumál
  Vigyázni kell vele – gyenge volt – néha dühöng

  Barátom, te ritka retardált arc vagy…

  Egyébként tudod miről szól a cikk, vagy a gazdád nem kötelezett arra, hogy elolvasd? Jobban tennéd, mert ha pécsi vagy, akkor ritka ótvar csicska a hozzáállásod. Persze tudom, a megbízód ezt kérte.

 • bocsánat elnézést

  Az, mert feltételezi, hogy milyen korlátolt és szerencsétlen ember vagy, aki irigységből diplomázott és tudatlanságát nagydobra veri.
  NEM
  NEM
  Fogalmam sincs és neked sincs. Egyébként meg mi köze van ennek bármihez is? Nem érzed a saját hülyeséged ellentmondását? Milliomos és lopási ügyben van vizsgálat? Eltűnt az óriás dildód és most így szeretnéd megkeresni? Ejnye…
  Saját nyomorodat éled itt ki, saját nyomorult, kisstílű életedet dobod fel a rágalmazással. Szerencsétlen, semmirekellő dolog, egy csinovnyik szánalmas vergődése.
  Erről ennyit. Érdemi részhez nem volt hozzászólásod, csak megbízásból fikázol, de hamarosan megleszel, nyugodj meg és akkor érdekes dolgok történnek majd…

 • Tamás Mezei

  Figyelmetlen elütés. Valóban súlyos hiba.
  Viszont az érdemi részhez:
  1. Kivágták-e? Igen, vagy nem? (igen)
  2. Lopási ügyben van-e vizsgálat? igen, vagy nem? (igen)
  3 Milliomos-e? Igen, vagy nem? (igen)
  Erről ennyit.

 • bocsánat elnézést

  nem rudod te barom? írni nem tudsz, fikázni igen.

 • Tamás Mezei

  Ez a Keresztes érdekes koma. Nagyon karrierista, de pofára esett. Kivágták az LMP országos vezetéséből, mert gyenge volt és talán lopott is. Azóta vigyázni kell vele, mert néha dühöng. Egyébként milliomos a csávó, úgyhogy nem rudom miért dumál.