hirdetés

Banki költségek: így spórolhat!

 • Cuki

  Úgy spórolj, hogy a banknak spórolsz. Mert már joguk van minden címen levonni, lsd. egészségügyi hozzájárulás. Milyen alappal????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Egy-két ember meggazdagodunk rajtunk – banki – , mások meg ingyen oszthatnak észt, övék a pozitív gondolkodás használati lehetősége!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4

 • Xavi

  Le vagytok ****va!

 • 7624

  KI az a bajnai-házmester-jobbik 7623 ? Ennyire féltek az elszámoltatástól , hogy a Jobbikot összekeveritek a bajnaival ?

 • Hotter

  Egyszerü, tegnap az fhb.bank közölte hogy 10 000.Ft a számlamegszüntetés, mert kaptunk valamikor biztositási kedvezményt az allianztól……valóban teljesen el kell olvasni mit ir alá az ember nem lehet felületes.

 • vackor

  Aha! A megvásárolt termékek után “örömmel” fizetjük a 27%-os adót., meg még az át nem hárított tranzakciós illetéket. Műtesd le a hártyát a szemedről!

 • 7623

  Az nem háborítja fel Önöket évtizedek óta, hogy az addig akár 40%-val is adózott jövedelmük után még 25%-os ÁFÁ-t is fizettek a megvásárolt termékek, vagy akár szolgáltatások után?
  Most fizet 18%-ot és adózik a pénzügyi tranzakciói után. Na és?
  Mire ez a nagy hangulatkeltés? bajnai-házmester-jobbik országlásakor nem lennének adók?
  Dehogynem, csak másként hívnák őket, de én még azt is el tudom róluk képzelni, hogy az Önök által kifogásolt adóformát is megtartanák és még meg is emelnék.

 • Horváth Lászlóné

  Hát igen!! Az adózott pénzedért még fizetned is kell, hogy hozzá juss.!!!

 • bambi

  szánalmas ez az ország.. megdolgozol a saját pénzedért és ezek meg vonják le a több ezer forintokat… hát menjenek a ……