hirdetés

Beolvas a szociknak a pécsi vendéglős

 • minnie

  Kicsit el van tévedve….
  1. Tartozást mindenkinek ki kell fizetnie. Nem feltételekhez kötni.
  2. Személyes tapasztalat: ez a nagyon fair (remélem ő is ismeri a szó jelentését) ember megrendelt egy műsort (10 ember) aztán nem fizette ki. Mi volt az indoklás? Semmi. Ahhoz nem volt képe, hogy ő mondja ezt el az embereknek, az egyik alkalmazottjával üzent, míg mi vártunk a fizetségre.
  Tudom, hogy sokan jártak így, akik jóhiszeműen üzleti kapcsolatba keveredtek ezzel az emberrel.
  És nem, nem érdemli meg a tiszteletet és nem érdekel, hogy jobb, bal vagy akármilyen oldalon áll, mert a tisztesség nem párt függő!

 • Antal

  állítólag amerikában nyaralt, mialatt több száz vagyonőrt nem fizettek ki.

 • Belvari

  Ugye ez az egység volt egypárszor leragasztva az Apeh által?
  Sajnáltuk, hogy nem tudtunk Murphy’s sört inni!

 • ..egy a sok közül..

  Mindegy ki van hatalmon, a fazék körül mindig voltak és lesznek is ingyen élő haszonleső kapzsi emberek. A lehető legtöbbet kilopják belőle, kifacsarnak, kilobbiznak minden,t elégedetten és büntetlenül távoznak. Addig nem lesz rend az országban amíg ezeket a spekuláns rabló…..stb bandát meg nem büntetik kellőképpen. Kínában egy politikus( már nem emlékszem a nevére) elsikkasztott ha jól emlékszem 1 millio jen-t, magyar szóval: HŰTLEN KEZELTe a pénzt. Nem tudott elszámolni vele, felakasztották!!!! Ha első és másodfokon csak pénzbüntetésre ítélnek milliárdos sikkasztókat, meg közügyektől x időre eltiltás bla-bla, addig nem fog változni semmi! Vicc!!! Teljes família, szomszéd, sógor, koma vagyonosodás vizsgálat, mindenkitől teljes vagyonelkobzás!! Valószínűleg segítene ez az eljárás, de ha mégsem, akkor a kínai példa alapján eljárni!! Valószínűleg meggondolná a többi politikus, meg a mutyi hozzátartozóik, hogy érdemes e sikkasztani abból a pénzből, amit az állampolgárok dolgoztak össze az országért!!!! Ja és a felesleges körök elkerülése végett: konkrétan nem tartozom egyik párthoz sem, de a komcsikat rühellem, elég volt belőlük fél évszázadig!!!!! szép napot mindenkinek.

 • Öreg “nyugger”

  “Több száz millió Ft-ot fektettem be a városi ingatlanokba ! Hitelből és önerőből gazdálkodom!”
  Ügyes vagy Öcsi!
  Elárulnád, hogy te hol (hogyan) szerezted a pénzedet? Gondolom, sok lehet, ha ennyit tudsz “önzetlenül” ingatlanokba fektetni. Mi meg (marhák) tanulással, és 30–40 munkával eltöltött év után mindössze egy átlagos méretű lakással, egy kisebb hétvégi házzal, kilátástalan jövőjű diplomás gyerekeinkkel-unokáinkkal dicsekedhetünk. Meg azzal, hogy a fajtád-béliek (és tizenéves kölykeitek) eltartott nyuggereknek becézve még az alamizsna-utazási kedvezményünktől is megfosztanának minket.
  Egyébként az általad emlegetett és megvetett szocialisták ezredrészét sem lopták annak, amit OV és bandája 5-6 év alatt lopott és osztogatott.
  A gátlástalan szemétje meg most is ott sündörög Orbán húsosfazeka körül.

  “Mit szeretnétek még ? Nem kaptam és nem kértem semmilyen segélyt, pályázati pénzt és támogatást senkitől!”

  Hát ez aztán megint nagyon megható!
  De azért az egykulcsos adózás előnyeit nem úgy-e te sem utasítod vissza?

 • yoyo

  Ferenc. Jó lenne ha vagyonőröket és az alkalmazottaidat rendesen kifizetnéd, ha már tegeződünk, nem kellene mindenkiről lehúznod az utolsó bőrt, te beszélsz itt elsikált pénzekről mikor az árak alatt dolgozol? mikor csak azt lesed, hol kit tudsz lehúzni? meny vissza kocsmádba és szopogass… nem össze-vissza kell pofázni. ha tényeket tudsz mond ki ne csak homályból kiabálj.

 • Tüke71

  Re: Re:

  1. Tóth B-t nem ismerem. Tudomásom szerint nem volt polgármester, nem volt első számú vezetője a Városnak.
  2. Annyit tudok, hogy az utóbbi 3 évben Pécs maradék renoméja is elvész.
  Még egyszer és utoljára leírom: se új munkahely( a Flextronicsot , Jabilt ide nem vegyétek, mert csak annyi történt, hogy az Elcoteq egyes gépsorait átvitték a Finn utcába, ill. Cserkútra..), se perspektíva, csak radikálisan emelkedő adók.
  A meglevő infrastrukturális adottságokat sem vagyunk képesek kihasználni( autópálya, MŰKÖDŐ REPÜLŐTÉR..)
  Radikálisan nő az elvándorlás Budapest-Győr felé, vagy külföldre.
  Ez százszor fontosabb, mint Vörös Úr vélt-valós sérelme.
  Ennyi.

 • re: Tüke 71

  Azért a Tóth B-k, és mások is, volt, hogy NAPJÁBAN KÉTSZER (délelőtt és délután is) kaptak jutalmat! Több százezer forintot!!! Megérdemelték?

 • Tüke71

  Na igen , Juhé !

  A 3 milliárdról annyit kedves jól értesültek, hogy azt 10 év alatt osztották ki több száz közalkalmazott között… Nem mellesleg pont emiatt “kiegyensúlyozott tájékoztatás” miatt vesztett sajtópert Hoppál ( tutira megmondom) Péter…

  Bezzeg a plusz adókra, radikálisan emelkedő munkanélküliségre, Pécs térvesztésére az utóbbi 2 évben, marhára nem reagáltok…

 • Na igen

  3 milliárddal a zsebben könnyen lennék én is az igazság bajnoka! Kétszínű alakok. Húzzanak el Pécsről. A Vörös pedig karakán fickó, megérdemli a tiszteletet. De nagyon messze van a jobboldaltól!!!

 • Juhé

  Vörösök, komcsik TAKARODÓ! Hol az elosztogatott 3 milliárdos jutalom? Van bőr a pofátokon?

 • Tüke71

  Vörös Úr!

  Most jó lenni Pécsinek igaz ??? Volán központot viszik Kaposvárra (persze nem verik nagy dobra, csak majd azt veszik észre a zemberek, hogy leépítés lesz a Pannon volánnál, meg viszik el a jobb buszokat Kaposvárra), Páva kiveti a brutál építmény adót, ingatlan adót, stb.. A Sueznek fizethetünk vagy 5 milliárdot…

  Befektető, munkahely, egy szál se… csak tranzakciós illeték és társai..
  Vicc, még a Komlói és Siklósi Fideszes képviselők egy része is Németországban dolgozik…
  Ennyit Baranyáról-Pécsről..

  Mr. Bértollnok Vörös Úr…

 • Nemszabó

  Én mondom az az ÖPÉS Kőhegyi is benne van, minek veszünk be ilyeneket a koalícióba? ÖPE, KNDP, JOBBIK. Nekik párton kívül a helyük, polgári néppárt kell!

 • Pécsi

  VÖRÖS ÚR TE GERINCTELEN SENKIHÁZI!!! HOGY ENGEDED MEG EZT A HANGNEMET!!! UTCÁN A HELYED A KOMCSIJAIDDAL EGYÜTT!!!

 • hajrá!

  Azért azt a Toller Lacit sem kell félteni. Jó tanítómesterük volt az ifjú szociknak!

 • vagyonőr!!

  Vörös “Úr”!
  azt mondja, hogy több mint száz vagyonőrnek ad munkát! Ez igaz, de mikor lesz már hajlandó ki fizetni őket???? Hónapos csúszások vannak a kifizetésekkel, talán nem azokat kéne etetni itatni, akik amúgy is fizetést kapnak!!!!

 • K. David

  kozel 100 embert foglalkoztat ember! aki munkat ad valakinek (foleg ennyinek) az megerdemli, hogy utazzon. nem irigykedni kell, peldakent tekinteni ra…

 • Elvtársak! Tüzér utcaiak!

  Félreértitek a levelet. A Feri nem azt írta, hogy megfizeti a tertozását, ha a csokitolvajok is fizetnek! Azt írta, ahogy ígérte, be fogja fizetni a pénzt, DE ÚGY LENNE FER, ha az ifjú szocik is visszafizetnék azt a pénzt, amelyet elhordtak (és nem talicskába hoztak) a városból! Ez persze álom marad.

 • Zsoltibá’

  Ezt mindenki megírta! Mert ahogy a szövegben is szerepel: nyílt levelet írt. Okoska!

 • Névtelen

  Azzal, hogy ezt a cikket megírta a média központ vezetője nem került semmibe a Vörös úrnak? Ezt a pénzt is inkább adósság fizetésére használta volna.

 • ????

  Nem is tudtam, hogy a Vörös önzetlenül segít a sportolóknak?! Mindjárt röhögő görcsöt kapok! Ha-ha….

 • B. Sámson

  El kell adni az Audit, a Harley-t, stb. Ja, és talán nem kell annyit utazgatni, és akkor nem lenne gond. Lehetne becsületesen élni. Vagy ez már nem is menne?

 • Pécs

  A Vörös is néha meghúzhatná a nadrágszárán az övet. Akkor biztosan tudna fizetni mindenkinek. Másnak csökkentik a bérleti díját? Ugyan már! A megoldás ugyan az mint bárki másnál lenne. Vagy a Vörös más ember mint az utca embere?

 • Pécs

  Egyetértek!

 • Pécs

  Miben különbözik a Vörös? Ő nem lop? Minek is lehet nevezni azt az embert aki másoknak tartozik? Tolvaj, adós? Vagy valami más?

 • Pécs

  Nem kell mással vagdalkozni! Egyszerűen az adósnak fizetni kell! Ebbe beletartozik a Vörös is. Nagy veszteség Pécs városának, és lakosságának ez a jó madár. Vajon hány embernek tartozik?

 • K. István

  Szegény Toller Laci. Tényleg forog a sírjában. Nála nem rúghattak labdába a Tóthok, Nyőgrik, Fuchsok Kőhegyik!

 • Hajaj

  Ha megtartjuk magunknak a városnak fizetendő bérleti díjat, az szabadságharc?

 • Jajajaj

  A csokitolvajok megint előkerültek! Mikor szabadul meg ezektől a város?????

 • Alfonzó

  A komcsik akkor haudnak, amikor nyitva a szájuk. Hajrá Feri! Ne hagyd magad!

 • Vendég

  Szerintem nem az a megoldás. Mert nem ahhoz semmi közöm, hogy ki, mennyit és kinek fizet. A pénzemért minőséget akarok kapni. Egyelőre kevés minőséget kapok a pécsi üzletekben. Ez a baj. Tucat termékeket és kínai ruhákat máshol is lehet kapni, olcsóbban. A posthoz pedig: a Murphysben ettünk már párszor és mindig korrekt és minőségi volt az étel és a kiszolgálás is. Sosem láttam ott politikusokat egyébként.

 • Rozsolaj

  Mindenki tudja ezt aki kicsit is foglakozik pécsi ügyekkel.”Vén” aki nem akar az nem figyel oda ha MSZP-ről van szó.Fideszes fiuk is tettek egy két…..
  nem felejthető gesztust a város eladósítása érdekébe.A “kocsmáros” merte
  leírni,ami nagy bátorságot jelent,a mai világba ahol közös képviselőtől az EU
  képviselőig mindenkinek tapsolnak mint románok Caesescunak. Eddig jutottunk ,mert ezt megérdemeljük..

 • Kosaras

  Naivak még a régi beidegződést a feljelentést használnák és kinek jelentene?? Amugy Vörösnek teljesen igaza van, a vendéglője minőségi, csAK SAJNOS MEG LEHET NÉZNI, ÜRES AZ EGÉSZ BELVÁROS. mINDENKI NÉZZEN MAGÁBA MIKOR VACSORÁZOTT A BELVÁROSBAN? nA AKKOR MIBŐL FIZESSEN? mEGOLDÁS A BÉRLETI DIJ CSÖKKENTÉS.

 • Ezentúl, ha jön a villanyszámla, meg a víz, stb, majd azt mondom, akkor fizetem be, ha a politikusok visszafizetnek mindent, amit elhordtak.
  Fair? Ismeri mindenki a szó jelentését? Ha nem, minek használja?

 • Nünüke

  A város jól jár. Tóth Berciék visszafizetik azt a pár milliárdot, a Vörös Ferenc meg a saját részét. Ez a legjobb megoldás nekünk. Hajrá MSZP! Csináljátok meg!

 • Nahát

  Véleményem szerint a sportolóknak szánt segítség akkor volna teljesen önzetlen, ha utána nem veregetné magát vállon egy nyílt levél keretein belül…

  Másrészt mi okból mossa össze saját tartozását mások vélt vagy valós tartozásával? A burkoltan bűncselekményre utalás ugyan sokat sejtető lehet, de attól az ő adóssága még megmarad.

  Bízom abban, hogy a fodrászon, a kocsmároson és a portáson kívül azért hozzáértő, a pénzügyi tranzakciókban és elszámolásokban jártas, független szakemberek is átnézik majd a szóba hozott ügyek aktáit.

 • tesa

  nagyon sok az ” “idézőjel” “….

 • pártsemleges

  Ha a Vörös tud valamit, akkor tegyen feljelentést !! Minden irányba !!
  Persze ezt majd a hatóságnak bizonyítania is kell. Addig is a tartozásokat fizesse be. Ez nem tisztességes igy a többi bérlővel szemben akik szintén vállalkoztak valamire és szintén vannak alkalmazottaik. Idézet a levélből : “Így fair! Nem? Remélem ismeritek ezt a szót!”

 • Egyetértek a Vörössel!

  Ezek az ifjú (ál)szocialisták eladtak mindent ami mozdítható volt és elloptak mindent ami érték volt ebben a városban. Most meg nekik áll följebb???? Mit képzelnek ezek?

 • vén

  Kiváncsian várom a Fideszes fiúknak szóló levelét a Vízmú per lezáródása után. Remélem, hogy őke is felszólitja fizetésre. Ha tud valami terhelőt, akkor tegyen feljelentést, de ne zsaroljon senkit, hogy akkor fizetek, ha ti is. Mi lenne, ha minden bérlő ezt csinálná? Ne etesse sportolókat, hiszen kapnak elég pénzt az önkormányzat (mi )kasszájából támogatás cimen.
  Nem ismerem Önt (most már nem is szeretném), de vajon mi késztet egy vállalkozót egy ilyen levél megirására? Csak nem megkérte valaki rá? További jó munkát és lelki békét kivánok.