hirdetés

Biokom: 350 milliós mínusz

 • pécsi

  Majd a választáskor megháláljuk nekik…..

 • HurkaGyurka

  Ez a jutalom valóban érdekes.De pl. Pünkösdhétfői szemétszállítás,belvárosi 3x szállítás kertvárosokban csak egyszer kellene!Komposztáljanak,mi is azt tesszük!Továbbá olyan helyen ahol van kert van fűnyíró,vagy kasza is !Pl. Mohácsi út,Szigeti út,Táncsics M.u.ott nem kellene nyírni cégek meg oldják meg maguk.Akkor a Kodó dűlőbe miért nem jönnek füvet nyírni?Nekünk a nagy terület miatt van 3 fűkaszánk egy intec fűnyíró traktorunk 4ft./m2 ért heti 1-2 hektárt eltudnánk vállalni csak kérni kellene,de nem ingyen,mint ahogy Ők szeretnék,mert adót azért fizetünk nem keveset!De pl. a Tettye területét kaposszekcsői cég nyírja!Nem hiszem hogy ennél olcsóbban,de biztos több vizet fogyasztanak Pécsett mint mi.Itt kezdődnek a bajok,és csodálkoznak,hogy kevés az adó!Hát így nem is lesz!Ja és karácsony után a fenyőgyűjtő autók megállás nélkül mennek a kis utcákon vasárnap!Lényeg a GPS mutatott a túlóra megvolt csak a fák maradtak hétfőig mi meg fizessünk!Szóval lenne,mit ésszerűsíteni,de így jutalmat felvenni ahhoz kell a vastag bőr!Persze a Holding dettó!Van olyan házuk ahol a földszinti világítás kapcsoló 3hónapja hiányzik!A vezeték lóg a falból áram,feszültség alatt!Vagy a Kőhíd téri kukák környéke ami a sötét Balkán! A Fema és környéke,a régi laktanyák ahol méteres a gaz!A város külterületének útjai szemétlerakók Nagyárpádtól a Bakterkert dűlöig!És sorolhatnám reggelig!Hát nem ezt vártuk a városvezetéstől!Ideje lenne abbahagyni a kommonistázást és ideje lenne dolgozni!Ez vonatkozik az ellenzékre az LMP-től Jobbikig!A Torgyán papa is ebbe bukott bele,meg a Gyurcsány is nem csináltunk semmit csak hazudtunk Feri is!

 • azta

  Mindjárt elsírom magam, hogy idén nem lesz pénz ilyen-olyan jutalmakra. Mások is dolgoznak mindenféle külön juttatás nélkül, majd valahogy a Biokom is átvészeli.

 • adófizető

  Nem kéne a főnököknek annyi jutalmat adni és kevesebb lenne a veszteség! ezek szerint a munkájukat sem végzik jól!!!

 • Névtelen

  az év elején emeltek a szemétszállításon kb. 10 százalékot.Hol a rezsicsökkentés?

 • majomparádé

  Már a füvet sem nyírják.Kertvárosban fél méteres a gaz ,minden tele van pollennel mert virágzik a gaz ,ami elnyomta a füvet.

 • Tuttigéza

  Pedig kb fele munkájuk van mint tiz éve, és legalább a háromszorosa a dij.Talán mindenhonnan ki kéne végre rugni a szovjet tipusu hátramozditókat akikkel tele vannak a közüzemek,-hivatalok!

 • Botos Jeti

  Ha Kiss T nem veszi fel a jutalmát, (cca 7 m körül?) rögtön több marad…

  De felveszi. Vagy tévednék?