hirdetés

Bombariadó: már el is ítélték a fenyegetőzőt

 • Fecóka

  kedvesem….!!!! Büszke lehetsz magadra, a kommentedre, és a sivár gondolkodásodra, a többit meg gondold hozzá, nem részletezem .

 • vackor

  Na ez az igen szigorú büntetés fogja elvenni a többiek kedvét is.:)

 • kedvesem…

  Pohárnok Melinda, kedvesem, te olyan hülye vagy, mint egy horganyzott csatornakampó! Ennyit tudtál hirtelen pszicho-diagnoztizálni? 🙂 Nincs ebben a városban egy értelmes pszichológus, akit meg tudtak volna kérdezni?

 • Fecóka

  Az előző okfejtésem csak annyival kiegészítve, hogy ezek a mondvacsinált, állítólagos büntetési tételeket, szerintem a törvényhozók, ugye nem gondolják komolyan ! Ez már a vicc kategóriáján, már rég túltesz . Szinte tálcán van kínálva, a következő hasonló cselekményekre a lehetőség, szinte alig valamiféle retorzióval .
  És még, nyilatkozzák hogy felemelték a büntetési tételeket ! Akkor miért nem kapta, a maximum kiszabható 5 éves büntetést, és csak egy nanával megúszta, a 10 hónapos börtön büntetését, de azt 2 évre felfüggesztve, ha jó kisfiú lesz .

 • Fecóka

  Valaki másra számított ? Mert én nem ! Szerintem lehet hogy megköszönték neki, és megcirógatták a kis buksiját, hogy csak így tovább . Nesze nektek, Magyar törvényhozás . Gratulálok !!!!