hirdetés

Bőrdzsekik és motorok

 • Csak egy motoros

  Az a baj, hogy a kis töketlenkedőket elnevezik motorosnak, és az igazi motorosokkal általánosítják őket. Ismerek egy urat akiről köztudott, hogy a motorosoknál jobban senkit nem utál, még is amikor a múltkor a pirosnál mellé álltam, és a kocsi tetejéről a kezébe adtam a pénztárcáját, hirtelen elfelejtett anyázni. Még meg is köszönte ijedtében. 🙂 Első körben én azt ajánlanám mindenkinek, hogy pozitívan ítélje meg a motorost, és ha a kiszemelt illető nem ad rá okot, ne is változtasson a szemléleten.

 • Névtelen

  Köszönöm ez valóban építő hozzászólás, de nem talált. Sajnos addig nem tudok azonosulni, ameddig életmegkeserítő társaitok tombolnak az utcáinkon.Képzeld egyszer itt a városban én is felsegítettem egy idétlent, pedig csak egy autós vagyok a sok közül.És babakocsit is szoktam a buszról lesegíteni stb.ez alaptulajdonság mindenkinél.Nem a józan belátással közlekedő motorosról van szó. Egyszer úgy szombat délután a jó időben, próbálj meg pihenni a remeteréten vagy Orfűn. Szerinted ez normális?
  Tudod először nagyon szimpatikus volt a motorostársadalom, aztán idegesített már, de most már dühöt is érzek.Hidd el nem egyedi eset.

 • Kawapetya

  Pufó és Nicky!
  Köszönjük az irigységeteket, de sajnos ez nem kölcsönös! 😀
  Biztos, magányos otthon a fejükből a monitorra bámuló, megkeseredett emberek vagytok!
  Nekünk van hova tartoznunk, mi motorosok, össze tartunk és kiállunk egymásért, akkor is, ha még sosem láttuk egymást, aki motoron ül az mind a testvérünk!!! Csak egy példa kedvéért, én a tavalyi találkozón, bevallom a saját hülyeségem miatt el dobtam a vasat és tessék lehet ócsmárolni, hogy balfasz stb, megengedem… 😀 Na szóval az a lényeg, hogy azonnal pillanatok alatt az arra felé kószáló motorosok rögtön megálltak segítettek kivenni a motort az árokból, elmentek barátnőmért szerszámot adtak stb, pedig életemben akkor láttak ők is engem és én is őket először. Még órákkal később is megálltak mellettem, pedig látták hogy jól vagyok a motoron se látszott szinte semmi és mégis megálltak megkérdezni, hogy tudnak e segíteni. Nagy divat manapság a motorozás és sajnos pénzért bárki vehet magának motort, de ettől még nem lesz valaki igazi motoros, motorosnak születni kell, szóval vannak köztünk rongyrázós hencegők is, de az minden társadalomban, így a motorosok között is van amit nem tudunk elkerülni! Majd akkor gondoljatok a szitkozódásotokra, mikor a családtagotok életét vagy ne adj isten a ti saját életeteket egy motoros rendőr vagy mentő tiszt menti meg, mert autóval kétszer annyi időbe tellene oda érni a helyszínre…

 • Wasumi.

  nicky..A bazári majmok azok akik éjjel 1-kor a Tesco parkolóban bömböltetik a zenét a széthullani késülő rozsdakupacon ülve.
  Nem itt kell ugatni hanem le kellett volna jönni az EXPO-hoz és ott osztani az észt.
  Ennyire már nem vagy tökös gyerek igaz?

 • nicky

  Lassan összeáll a csapat! Az a kerekesszék amelyben ültök s titkon a bőrrutyu, meleg bárt nem akartok, vagy az van Orfún? Csalódtam megint, mégsem a mókusok. Csak így tovább hadd röhögjek, Melegfelvonulás! Továbbra is tisztelet a kivételnek!

 • kr

  Pufó és nicky.

  Gondolom nektek jobban bejön a melegfelvonulás, ami miatt egész napra lezárják a fél fővárost, vagy a május 1-i felvonulás.
  Ez a motoros gurulás, max 15 perc/kereszteződés.

 • eHUNe

  Pufó, nicky. Ti milyen jól megértenétek egymást 🙂 Biztos nálatok is legalább annyi az önzetlenség, az összetartás, és a segítőkészség, mint a motorosokban. Miért nem mentetek le az Expo centerhez arcoskodni közéjük ? Nem volt titok a rendezvény. Buta internetforradalmárok vagytok !!! 😀 Szerintem örülni kéne, hogy létezik még ennyire összetartó “csapat” a mai világban, mint ezek a motorosok.

 • csegevara

  Nicky!

  Gondolom kerekesszékből nézel ki az ablakon az Ürögi úton.
  Maradj is benne. Nincs miért mutogatnod magad. Pláne soraid leírása után.
  Ha hallgattál volna bölcs maradtál volna. A csóróság nem felmentés az irigységre!
  Főleg a lelki szegénység.

 • nicky

  Nagyanyám azt mondta volna: bazári majmok! Találó magállapítás. Bizonyára a Térre is füldugóval motoroztak, nem tévedés mert már láttam.Hatalmasat csalódtam, imigyen a nagy csinnadratta a kívülállóknak szól és el is árulja azt az önző magamutogatást, amit Ürögtől Orfűig a pécsiek kénytelenek elviselni. Arra nincs is szó, hogy a folytonos belső késztetés, mely őket a remete rét megtekintésére ingerli az valami milyen döbbenetes. Bizonyára ez nem lehet más csak a mókusnézés és a természet csillapíthatatlan szeretete. Annyira érdekes dolgok történhetnek ottan, hogy azt napjába többször is meg kell tekinteni.Pedig tudom, hogy szerencsétlen zsíros hajú pattanásos természetbarátok csak az árufeltöltés stressze miatt enged ki.Nyilván ennyire terjedelmes a pénztárca, hogy megmutassák micsoda fantasztikus szabadságos életérzés az amibe benne vannak éppen, önfeledten a Pécsi tó körül.Szánalmas magamutogató horda. TISZTELET A KIVÉTELNEK!.

 • Pufó

  Motoros: vrömmm,vrömm…hadd szóljon 😀

 • Motoros

  Kedves Pufó!

  Ostoba vagy. Sajnálunk.

  Üdv:

  Motorosok

 • Pufó

  Kedves Motorosok!

  Köszönjük a hatalmas szmogot a belvárosban, és hogy fél órán keresztül nem tudtam átmenni a zebrán a Tüzér utcán miattatok és majd megsüketültem az ovis berregtetésetektől…

 • Sára

  Fotó: Szabó Ákos