hirdetés

Buszbaleset: Erdélybe mentek kirándulni

 • ismeretlen

  köcsög a nénikéd szépen szólva te majom tápos vaddisznó,és ha nem tudnátok mi magyarabbak vagyunk mind ti.Ha még nem hallottad volna azt a mondást :Székely szarta a magyart

 • Névtelen

  bodi guszti

  csöves neked az agyad te szerencsétlen faszkalap

 • Névtelen

  mindenki menjen a francba aki más dolgával foglalkozik,a románok is emberek ugyanugy mind bárki más azért mert magyarok vagytok nehogy azt higgyétek hogy mindent jobban tudtok mind más,legfeljebb ahhoz értetek hogy mindenbe bele üssétek az orrotokat,és mást fikáztassatok,ti vagytok a köcsögök és nem pedig a románok,erdélyiek ök legalább a dolgukat végzik nem ugy mind ti akik csak a szátokat jártassátok és ha bármi történik akkor meg bezzeg nem tesztek semmit.jobb ha befogjátok a szátokat addig amig románokat,erdélyieket toboroztok,ök végzik el hejettetek a piszkos munkát joformán a nagy semmiért mert nemvagytok hajlandoak normális fizetést adni nekik.ugyhogy pofa a sulyba mindenkinek aki nemtud normális ésszel gondolkodni!!!!!

 • bodi guszti

  A kis csöves remélem hogy sitten van

 • mindegy

  a jó édes k…… mértnem figyel oda ez hirtetlen

 • névtelen

  Ahogy tudomásom van a magyar országi magyarokfelére sem tudnak vezetni mint a székely magyarok náluk már két hópehely káoszt tud csinálni kivált a busz söföröknél.NE emlitsem hogy most volt egy 20 eves megemlékezés gyermekeket szálitó tragédiás baleset magyar szálitó cég magyar sofőrrel.

 • Névtelen

  Személyesen ismerem a buszsofőrt, pedig Ő Erdélyben él, én Magyarországon. Magyarabb, mint mi bármelyiken. Őt is két gyereke, felesége várja otthon. Örömmel látom, hogy azért még itt is vannak normális gondolkodású emberek. Jobbulást kívánok mindenkinek!

 • Ilcsi

  Maximálisan egyetértek az előttem szólóval!

 • Névtelen

  Az a legnagyobb baj, hogy mindenki csak azzal foglalkozik, milyen nemzetiségű busz szállította a kirándulókat. Az senkinek nem tűnik fel, hogy hogyan lehet egy nemrég átadott több 100 milliárdért épített autópálya védőkorlátja egy fokozottan veszélyes útszakaszon úgy megcsinálva, hogy egy személygépkocsinál nagyobb járművet nem tud az úton tartani vészhelyzet esetén. Ez Ausztriában, Németországban nem fordulhatott volna elő. Ha előfordult volna már a felelősöket keresnék, hogy ez hogy következhetett be. Szerintem jobb lenne, ha mindenki inkább ezzel foglalkozna, hogy hasonló esetek ne történhessenek meg ezen a ‘hírhedt’ autópályán!

 • Névtelen

  Nem kell az Erdélyi embereket bántani ők is ugyan olyan emberek mind pl. a Magyarok sőt ők még dolgozni is szeretnek és tudnak is,nem mind egyes Magyarok akik inkább segélyekből élnek ahelyett hogy el mennének dolgozni.Tisztelet a kivétel!Én kívánom hogy mielőbb fel gyógyuljanak a sérültek.Sok szerencsét kívánok az érintetteknek.

 • ági

  Annak idején mikor vezetni tanultam az oktatóm mondta aki autót vezet fél lábbal a börtönben fél lábbal a sírban van nem hiszem hogy mert román a sofőr kevésbé tudna vezetni mint bármilyen nemzetiségű ……..jobbulást a sérülteknek!!!!

 • Egy másik Babi

  Én nagyon sokat jártam Romániába. Egy szerencsétlen balesetből nem kellene politikát csinálni. Először gondolkodni kellene és utána nyilatkozni. Igen mindenki úgy oldja meg a helyzetét ahogy tudja, ha különjáratokkal akkor úgy. Az már más kérdés, hogy engedélyezett-e innen oda szállítani. Ez a hatóságok dolga, hogy ellenőrízék. Elég szomorú, hogy ennyien megsérültek. S nem szeretnék a gépkocsivezetők ill. a vállalkozó helyében lenni. Ez a baleset valószínű Őket is tönkreteszi. A hatóságoknak a feladata, hogy megállapítsa, ki a felelős. Jobbulást kívánok a sérülteknek, remélem minél előbb felgyógyulnak.

 • bogiadi

  A kabotázs már legális!de ettől függetlenűl sajnos mindennapos, hogy román, szlovák, lengyel buszok viszik el a csoportokat! Aúgy pedig egyáltalán nem olcsóbbak a km díjak!ez egy tévhit!Rólunk magyar vállalkozókról minden bőrt lehúznak, állandóan ellenőriznek, ők meg száguldozik össze vissza!gusztustalan!

 • Szekelygyerek

  Kerdezitek, hogy miert szallit egy romaniai busztarsasag magyar utasokat.
  A valasz az mert olcsobb, es mitol olcsobb…attol hogy a romaniai busztarsasagok mindent kisporolnak ebbe belertve a soforok napidijait, a biztositasokat (Casco), es mindent amit lehet.
  Miert hajtanak a romaniai soforok…azert mert kilometeralapu a fizetes, ami tudtom szerint illegalis, de ez romaniaban lehet.
  Sajnalom a soforoket mert egy ilyen baleset utan, az amugy is nehezen megsporolt vagyona megy ra, mert a cegek nem kotnek Casco-t az autobuszaira.
  Eljen az EU.

 • Babi

  Senkinek nincs joga más felett Ítélkezni,azért meg főleg nem is tudjátok hogy is történt pontosan ! Mindegy, hogy magyar vagy milyen nemzetiségi. Szégyeljétek magatokat, nem lehet már nem megtörténtté tenni, van elég bajuk a mocskolódások nélkül is !!!!

 • Névtelen

  Lehet,hogy különb ember, mint te aki ezt a mocskos dolgot irta róla Ember előbb ismerd meg, hogy kivezette a buszt és akkor itélkezz, mert lehet hogy emberileg különb’ mint te, független attól, hogy Erdèlyi ,de igazi magyar én őt ismerem’ téged nem de az itélkezésed után, emberileg messze állsz hozzá! Magyar sofőr még nem idézett elő balesetet.Aztsem tudod, hogy történt a baleset! Ítélkezni ISTENNEK van joga nem neked,! Gondolkozz, hogy mit mondtál!

 • Lol

  Apu:

  nem értem, mi ezzel a probléma?

 • SZEKELY

  INKABB VAGYOK ROMANIABAN HONTALAN MINT MAGYARORSZAGON ROMAN

 • Apu

  Itt inkább az a lényegesebb kérdés, hogy milyen alapon szállít Romániában bejegyzett cég Magyarországról utasokat különjárati formában. Ezt úgy hívják, hogy kabotázs fuvar, és tudtommal ez illegális tevékenység.

 • HDP

  Meg van a véleményem az Adm-ről! Aki ennyire nem tiszteli embertársait az hogy meri értelmes lénynek nevezni magát! A baleset nem azért következett be mert román származású söfőr vezette vagy emberi mulasztás vagy műszaki vagy mindkettő egyszerre! Ha be tudod bizonyitani, hogy magyar származású söfőr még soha nem okozott balesetet akkor van jogod így írni! De ezt tudjuk nem igaz még súlyosabb baleset elszenvedői ís voltak magyar származású söfőr mögött utazás alkalmával! Részvétem a beleset elszenvedőinek és családtagjaiknak!

 • ani

  ember!!!!!!! nem mindegy mijen származású? még ijen esetben is csak mocskolodni tudtok??????? szégyen!

 • Adm

  Őszinte elnézést kérek!
  Nem gondoltam végig.
  Az erdélyieket nem bántanám. A románokat igen!

 • Korond

  Roman neked ne mondjam meg hogy ki!!!!

 • Adm

  Köcsög románok.
  Ki a fene érezné jól magát egy román mögött?