hirdetés

Ünnepelt a város

 • savanyúcukor

  ….És Páva Zsolt kenyérszelésével megkezdődött a kampány…. Mert ugye ezt is erre kell használni! Tündökölni, hogy milyen k**va jók vagyunk… Ez megy nagyon… A nép meg várhatja majd a nagy ígéretdömping “eljövetelét”…. Hát kíváncsi vagyok mikor utazok új busszal a “magasház” hűlt helye mellett…

 • valaki

  azért a zenekar nem volt rossz. .mégis mit játszanak a romáknak? ? és nem végig az ment. .4 órán át játszottak szünet nélkül és nem mellesleg nézd meg előbb a honlapjukat milyen sztárokat kísérnek le..de egy zenekar a közönséget veszi figyelembe.
  ..de ti hozzá vagytok szokva a nem mosolygós tátogós celebekhez..tisztelet a kivételnek! játszottak mindent rock zenét régi magyar slágereket új külföldi slágereket de ezekre nem volt kíváncsi senki ..ök az egyetlen olyan zenekar akik itt baranyában bármilyen stílusban tudnak játszani. .én is szívesebben hallottam volna tölük olyat amit eddig is szívesen hallgattam. .de a buli végére csak azok maradtak ott akiknek másnap nem kell dolgozni menni. .

 • miért

  Miért nem Böjte Csaba prédikált a Székesegyház ünnepi szentmiséjén? Odatették a kirakatba, hogy emelje a klérus fényét. Pedig hiteles, autentikus személyről van szó, aki megpecsételte volna ezt az ünnepet, és nem csak a kenyérszenteléssel.

 • Szent István tér

  Ezt a szegény Fannit ne nyomják már mindenhova, mert már a csapból is folyik, és az ember meglátja már el sem olvassa a cikket. Megint áteszünk vele a ló túloldalára. Valamikor ez a lány szimpatikus volt, mára elnyűtté tették.

 • gagyibuli

  Nagy gagyibuli volt a Kertvárosi. Ami baj, hogy Csizi, meg a rosszmodorú Moór kilibbentek mehnyitni. A tapsok alig alig erejéből lehetett érezni, hogy a franc se kíváncsi rájuk. Tényleg pár órát lehetett bírni. Tömeg, a műsor még csak csak, de elég baj, ha azt gondolják hogy ez a Kertvárosi színvonal. Visszamenve este, az utcabál kritikán aluli zenekarával folyt a romabuli.fény és vízjáték nuku.

 • Kosaras

  Aggasztó a kommentelők mentális állapota. Nem pejorativan gondolom hanem aggódva értük. Nem tudom mit lehetne azoknak szervezni akiknek semmi sem jó? Ráadásul azt sem tudják mi a HAZA SZERETET!!!

 • Turulszárny

  Felháborító, hogy ilyen nyugati, kereszténykedő giccspartit csinálnak a magyarok ősi ünnepéből! Ünnepnapon a magyarok nem kenyeret hasogatnak, hanem lovat áldoznak az Istenüknek, a maradék húst pedig megfőzik és közösen megeszik. A kereszténység idegen a magyar gondolkodástól, a kenyérszentelős hókuszpókuszt hagyjuk meg a kertévék buta bulvárműsorainak.

 • Én meg lesz@rom ezt a sok magyarkodó, állszent majmot!!! És az sem érdekel hogy ki mit szól hozzá!! azt mondják ez az én országom!! Mi az enyém? Semmi!! Csak a napi 10-12 óra munka éhbérért! Nézhetem a sok luxus autót meg a szép házakat meg a szép üzleteket! Persze szigorúan kivülről… És akkor azt mondják az okosok hogy ez a te országod! Azt a nagy sz@rt az enyém!! Semmi sem az enyém… Különben is, mindenki kapja be!! Főleg ez a sok Bocskai ruhás nagymagyar..!!

 • Proli

  “Panem et circenses”(a népnek) hát kenyerünk eddig se nagyon volt… eztán meg nem is lesz… na de cirkusz az volt,van és lesz is…
  Ez kell a magyar népnek!

 • azta

  Nem volt jó a helyszínválasztás, délután 4-kor hömpölygött a tömeg, szűk volt az Agora előtti utca,közlekedni sem lehetett. Órákig kellett mindenért sorba állni, és a légvár kivételével minden fizetős volt. A májusi rendezvény jobb helyszínen, ingyenes arcfestéssel, lufival egészen más volt. 1,5 órát bírtunk a lökdösődő tömegben.