hirdetés

Daganatos anyukának adakoztak a pécsiek

 • Valaki

  Nem fog válaszolni Fodor Ibolya, biztos vagyok benne. Kényes kérdések, inkább hallgat.

 • vackor

  Fodor Ibolyának egy kis segítség. Én is várom a válaszát.

  http://www.pecsma.hu/pecs-aktual/kiderult-evekig-fajtalankodott-misi-bacsi/

 • Korner Zsuzsanna

  Drága Ibolyám! A KÁTKE támogatni fogja a munkádat, ahogy Ti is támogattok bennünket! Mi, Nagy Melinda, Vincze Ildikó és én , igaz magánemberként, de ott voltunk!
  A Kulturált Állattartásért és Tiszta Környezetért Egyesület valahol már a “jótékony bálozásnak”, mint tevékenységnek hagyományt teremtett!
  Április 6-án “báloztunk” Kopa Marci vakvezető kutyájáért, október 12-én a Szemem Fénye Dóri Házáért! Összefogással, egymás támogatásával sokat tehetünk, még akkor is, ha az alapvető profilunk eltér!
  Gratulálunk! Szép volt!

 • egy anyuka..

  Fodor Ibolya minden tiszteletem az önöké… és nagyon remélem hogy Csizi Péter alpolgármesterünk sikerrel jár.. nagyon nagyon nagy szükség lenne rá .. köszönöm.. az információt.

 • Valaki

  Kell a sport!

  Aha, a 8-1-et kell támogatni. Ne szórakozzál már! Aki akar, az sportol millók, vagy milliárdok nélkül is! A sport nem arról szól, amit itt belinkelt egy hozzászóló. Milyen érdekes, régen nem volt divat a nagy szoci korszakban ez a sport támogatás, de rengeteg jól sportoló sportoló volt! Még a foci is sokkal jobban ment! 🙂 Ülj le, mert annyi egyest kaptál, hogy megbuktál. 😀

 • Valaki

  Tisztelt Fodor Ibolya!

  Nagyon szép e nemes cselekedete, de megkérném Önt, hogy válaszoljon nekem pár feltett kérdésre, amit Önnek címeztem! Az ominózus cikk a mohácsi rajztanárt érintő ügy. Köszönném, ha visszakeresné a cikket és megválaszolná a kérdéseimet!

 • Orosz klára

  Drága Ibolyám! ez egy na gyon nagy dolog amelyet elkezdtél sok erőt és egészséget kivánok hozzá!

 • Fodor Ibolya

  Tisztelettel jelenteném, hogy Karolina továbbra is a mentoraltunk marad,/nem ő az egyetlen/ naponta visszük kezelésre, és segítünk neki mindenben. FOG KAPNI ELLÁTÁST!!A bál csak a kezdet volt. kezdete egy hagyományteremtésnek, amelyet a KÉK egyesület elindít segítve azokat akik rászorultak, megkeresni a lehetőséget, azoknak akik ilyen faramuci helyzetbe kerülnek, hogy a joghézagok kiderüljenek, és javítva legyenek!Rendszeresen szeretnénk jótékonysági esteket, bálokat rendezni, hogy a Pécsiek szórakozva, is segítsenek egymásnak, és egyben közösségek, jöjjenek létre, segítve egymáson!

 • Papp Nikolett

  Adakozni kell, és eljönni az ilyen eseményekre azoknak, akikbe bármennyi empátia szorult. Jelen kell lenni és segíteni, bárhogyan: tettel, szóval, pénzzel, nem számít hogyan.

 • Jenifer

  Kedves “pécsi”….messzemenőkig egyetértek!!!!

  A magyarországi törvények, jogszabályok egy kalap sz…t sem érnek!
  Igaza van “egy anyuka”…..ki figyel oda, hogy hogyan miként lesz a továbbiakban?….
  Karolina lehetne rokkant, de nem kaphatja meg, mert nincsenek meg az évei….miért is? mert szült két gyereket…..gyesen volt…nem számít bele….így bünteti a törvény!…..Milyen emberek, akik ilyen jogszabályokat hoznak?

 • Kell a sport

  A sportot igenis támogatni kell, mert ezáltal az egészséges életmódot támogatják. Aki csak stadionköltségeket lát, azt végtelenül sajnálom…

 • Fodor Ibolya

  A jogszabály változás folyamatban..Csizi Péter O.y. képviselő dolgozik rajta..az est fő célja ez volt!!

 • itt a jogszabály, lehet olvasni!
 • egy anyuka..

  Sajnos a betegség nem válogat .. a Jogszabályok igen!

 • egy anyuka..

  Könyörgöm…. szép dolog volt ez!!! Átmeneti segítség!!! De a jogszabályokat kéne módosítani talán!!! Ez lenne a “megfeleő” segítség!!
  A Gerincműtőtt gyerekek.. akik az életüket élik le lefixált gerinccel tele fémmel.. nyaktól a farokcsontig pl műtét után 1 évig jár a rokkant kártya és a mozgásába korlátozott igazolvány a kiemelt családi pótlék és az ezekkel járó juttatások!!! Kérdezem én mi töténik velük 1 év után??? Hipp-hopp meggyógyúlnak??? kivesszük a sok fémet ( ami összetartja őket? ) magam példáján okulva írom ezeket…. sajnos! 17 éves totál lefixált lányomtól is mindezt elvették tehát egészséges mint a többi gyerek???? !!! Én lennék a legboldogabb ha az lenne!!! Akkor azt bizonyítsák be nekem a jogszabályalkotók hogy ugyanazokat a dolgokat képes megtenni mint a társai!!! 17 évesen egészségessé nyílvánítva jogszabály alapján.. de 20 évesen ha munkát kell keresni nem veszik fel sehová mert nem emelhet nem végezhet, hosszútávon álló, ülő, jövősmenős.. munkát tehát akkor lehet belőle jogszabály alapján rokkant nyugdijas … ez hogyan van akkor?
  Sok dolog nincs itt rendben….

 • Horváth Lászlóné

  Mielőbbi gyógyulást, kitartást kívánunk!!!

 • pécsi

  Tisztelt Képviselő Úrak!

  önök nem tudtak az eseményről??
  Igazán illő lenne – mégnem késő! -adakozni a nem kevés havi juttatásukból!!!
  Gondolom, ez nem csak az én véleményem!!!