hirdetés

Százezerrel több maradhat a zsebben

 • Nemrasszista

  Kinek a zsebében maradhat 100000 Ft-tal több, annak akinek van pénze. Sajnos sokan vagyunk akik végigdolgoztunk 30-40 évet és egy forintot sem kapunk. Csoda, hogy emberek fagynak meg az utcán, csoda, hogy öngyilkosok lesznek emberek. Vastagbőrűek döntése, akik azt sem tudják, hogy mi az, hogy dolgozni, egész életüket csak szájtépéssel építették, köreiket, és ebből élnek most mint Marci hevesen, míg díjazzák azokat akik a nyomort létrehozták. Köszönjük. Isten fizesse meg az emberségüket!!!

 • Re: 1 vélemény

  A díjemelés(ek)nek és a haszon, profit kivitételének, vagy az országból/városból kivitelének nincs köze egymáshoz. A két dolog nem függ össze. Egy szolgáltatás díjai emelkedhetnek, mint ahogy emelkedik a benzin, az energia ára, stb. Hogy a profitot – már ha marad – mire költik el, ez a kérdés! Most Pécsett marad és ez tény. Korábban pedig Franciaországban landolt a zseton.

 • 1vélemény

  Sanyi jól beszél !
  Mintha azért lett volna a vízmű foglalás mert a gonosz multi hatalmas profitra tesz szert és kiviszi a hasznot ! Majd utána nekünk pécsieknek nem kell akkora haszon és olcsóbb lesz a szolgáltatás….észrevettük, vagy 2x emeltek azóta! Miért is? Esetleg nincs meg a hozzáértés vagy ………

 • azta

  A Tettye Forrásház novemberre ígérte, hogy visszafizeti több ezer embernek a lecserélt vízórák után járó pénzt. 20%-ot, amennyivel előbb cseréltették le a lakókkal, mint 6 év.
  Most kamatozik vagy mi van? Ébresztő! November már rég elmúlt! Fél éve használják a lakóközösségünk pénzét! Előbb fizessenek utána gondolkodjanak áremelésben!

 • Böngésző

  Bocs’ de még mindig 100 ezer ?… ….
  Elég régen tisztázódott az a “baki” amit kezdet kezdetén az egyik politikus mondott…
  Majd lennének hírek pl. a kéményseprésről, vagy pl. a temetkezési díjakról is ?- és ne soroljam. Jól mutatna pl. egy táblázat, pl. bal oldalon mik csökkennek… jobb oldalon mik emelkednek ! – 2013-tól.( vagy lehet az elhelyezésük fordítva is )

 • Sanyi

  Bezzeg a munkaadók sokallták a jövő évi béremelésre a 2, 5 % -ot .Az infláció 6% , reálértéken megint buknak a munkavállalók 3-3,5 %-ot .Rohadékok.
  Az önkurmányzati cégek mire is akarnak akkor inflációs értéket emelni?
  Ezt csinálják 22 éve , ők a kiskirály ÁLLAM.
  Ébresztő magyar!
  Ezért ér ennyit a munkánk, mert haggyuk.
  Elkéne Öket zavarni a bús 3,14 csába.