hirdetés

Dupla annyi adóbevétel lehet?

 • Sanyi

  Pár hónapja 2 milliárdról beszéltek , hogy ennyi folyt be , Most akkor mi van ?

 • Böngésző

  Re: Kosaras ( Ott vannak pl. az engedély nélküli építkezések… pl. garázsok ! – és ne soroljam ! – az aztán nem nagyon van rajta a földhivatali nyilvántartáson…)
  Re: Öregpécsi bár pontos adataim nincsenek és a két hatóság (?) együttműködéséről sem tudok,- a Földhivatalból nem ingyen adják ki az iratokat !
  Más : minden lakásba,házba eljuttatták az adatlapot (anno) ÖNBEVALLÁS volt ! (kellett volna) – lakosoknak visszaküldeni ! – mivel volt (anno) az adómentesség- jó páran nem küldték vissza az adatlapot. (stb.)
  Bocs, de ne mindent a hatóságokon kérjünk számon !
  Igaz, az ellenőrzést és a büntetést azt igen !

 • Márkó

  Eltitkolni nem lehet. Nem bevallani viszont gond nélkül. Eddig!

 • Kosaras

  Eltitkolni hogy lehet ingatlant? Ott a földhivatali nyilvántartás.

 • Re: Öreg

  Éppen ezt a munkát végzik… A baj az volt, hogy korábban szartak erre a nagy elődök! Nem volt semmiféle nyilvántartás csak komcsi mutyi.

 • öregpécsi

  A pécsi adóügyi osztálynál “igazán kiválló munkát végeztek”eddig,hogy halovány segéd fogalmuk sem volt a pécsi ingatlanok darabszámáról.Csak annyit kellett volna tenniük,hogy összevetették volna a fölhivatal nyilvántartásával és rögtön kiderült volna,hogy eddig kik nem fizettek.
  Persze mindig a becsületeseken verik el port,ezért aki eddig fizette,annak a jövő évi adóját elengedik,és aki nem,annak visszamenőleg beszedik kamatostul.

 • 1vélemény

  Sztem ha idézem “Így körülbelül dupla annyi adóbevételre számíthat a város, mint amivel korábban terveztek” akkor esetleg felezzük meg a mindenkinek a kivetett összeget. Előre is köszönjük! én úgy gondolom ez igy korrekt, gyorsan vissza lehet utani mindenkinek karácsonyra. És senkinek semmi prémium meg jutalom meg 64. havi fizetés …… mert érzésem szerint most majd ez következik….