hirdetés

E-cigi: háborút indítottak ellene

 • E-cigis

  Kedves Cave!

  Szerintem több gyerek kap nikotinmérgezést attól, hogy megeszi az asztalon felejtett cigit, vagy az utcán talált csikket, mint E-dohányos az Elektromos cigitől!

 • Egy volt dohányos

  Nem lehet azzal “leszokni” a dohányzásról. Semmivel sem lehet “leszokni” a dohányzásról. Csak elhatározat és akarat kérdése. Ha nem gyújtasz rá ezen túl, akkor sem “leszoktál”, csak szünetelteted. Ha szerencséd van, halálodig, ha nem akkor meg ismét rágyújtasz. De LESZOKNI senki sem tud. Olyan nem létezik.

 • cave

  addig megy a cirkusz, amíg egy kisgyerek meg nem hal nikotinmérgezésben, akkor meg azért lesz sírás-rívás…

 • Rolee

  Vicc ez az egész…. Ebből megint csak haszont akar látni az állam………

 • E-cigis

  Tisztelt Olvasók!
  Szerintem nem az elektromos cigaretta a káros, hanem a HÜLYESÉG, amivel megint beoltják az embereket. Végre volna valami, ami segítene az embereknek leszokni a káros, drága és büdös analog cigarettáról. A dohánygyáraknak meg a kormánynak ez egy nagy probléma, mert pénzkiesést jelent, viszont öröm az egészségügynek, mert kevesebb szilikózisos betege lenne.
  Akkor most kérdezem: Melyik kezembe harapjak bele???
  Ami bizonyítottan káros, drága, büdös, de adózok utána és szerintük legális, vagy
  Ami olcsóbb, kevésbe káros, nem büdös, ez csak az embereknek éri meg, senki másnak.

 • Ephedra

  nyilvánvaló hogy itt a jövedéki adó a hunyó… én már próbáltam ilyen készüléket, de nekem furcsa, főleg hogy én csak bulikban pöfékelek el egy-egy gyenge cigit. a fordított módszerre nem is gondol a kormány: tegyük olcsóbbá a cigit, és akkor többen veszik!

 • Kosaras

  Soha nem dohányoztam, de elgondolkodtat nem e az elmaradt hatalmas jövedéki adó miatt üldözik az e cigit? Ugy olvastam nem tartalmaz dohányt.