E-cigi: szívni fogják, hiába szívóznak velük

 • Golfharom

  Sziasztok!Szeretnék én is segítséget kérni honnan rendeljek nikotinos folyadékot mert eben a maradi országba nincs!Most szeretnék át térni erre a fajta dohányzásra!Ha valaki tudna akkor kérem dobjon egy emailt golfharo@gmail.com!
  Előre is köszönöm!
  Tisztelettel Golfhárom

 • jani

  Most jó lenne, ha minden fikázásokat, és hülyeségeket befejeznék!!!
  Az , hogy az államnak nincs haszna , akkor be kell tiltani azt. Egészségesebb mint a rendes cigi , mert kátrányt és egyéb vegyi anyagokat és füstösségi anyagok nincs benne , mint a rendes cigib. Yutobe meglét nézni, hogy 1 szál cigibe valójába mennyi az igazi dohány . Ajánlom mindenkinek. Az e cigi nem szoktatja le az embert a cigiről az komcsi tévhit , hülyíteték akkor abban az időben , és mindenki még abban a hitbe van . AZ tény jóval olcsóbb mint a rendes cigi, főleg havi szinten . Füst helyet gőz!! Mint a vízi pipa.
  Nem káros a gőz sem , csak az fáj pár arcnak, hogy olcsóbb és nincs haszna belőle.

 • Fekete János

  Esetleg valaki próbált már otthon csinálni? A dohányból ki lehet nyerni a nikotint, utána csak keverni kellene tiszta glicerinnel amit az azúr vegyszerboltban lehet venni. Csak van köztünk egy kémikus.

 • CENZÚRA

  Szépen kitörölték azokat a hozzászólásokat, amiben az volt, hogy az e-cigi segítségével milyen könnyű leszokni 🙂
  Gratulálok a cenzúrának.

 • Szilvi

  Külföldről rendeli mindenki Magyarországon egy két hirdető oldalon található még nikotinos

 • Ecigi Online

  Nikotinos és nikotinmentes liquidek: www.********.com

 • Kósa Zoltán

  nagyon szeretném kipróbálni csak sajnos nem tudok nikotinis liquid et rendelni,ha valaki tud kérem segitsen nekem,elöre is köszönöm 1983zolika@gmail.com.

 • Kata

  Sziasztok! Megkérdezhetem honnan tudok nikotinos E-liqudet rendelni? Ha valaki tudna segíteni,megköszönném….Nemrég tértem át,nekem nagyon bejött…már szinte csak ezt használom és nekem nagyon bejött… e-mail:katica7202@gmail.com Köszönöm!!

 • apple

  Ara lennék kíváncsi, hogyha végre mindenki megtudná az igazságot, hogy a nikotinnak semmi köze nincs a függőséghez, akkor is ragaszkodnának az emberek ahhoz, hogy nikotint szívjanak?

  25 évig cigiztem, 2 éve csak e-cigit szívok, de nikotin nélkül. A nikotinost 3 napig szívtam. Soha egy percig sem éreztem azt, hogy a szervezetemnek erre a méregre szüksége lenne. A szervezetem pedig nekem nem hazudik.

  A dohányzás illúzióját pedig, amire egy dohányosnak szüksége van, tökéletesen megkapja az e-cigitől.

 • Takács Norbert

  Hazánkon kívül bármelyik országban belehet szerezni a nikotin tartalmú liquideket-folyadékokat,3-7 Euró közötti összegért.Csak Magyarországon tiltja a törvény ezen “szerek” használatát,arra hivatkozva,hogy károsak…….Érdekes,hogy bárhol a világon nem károsak ezen szerek az emberre,csak Mo-on….Talán csak nem szeretnék elveszteni a cigarettából származó bevételt,ami a költségvetés jelentős százalékát teszi ki.
  Én is,és sok-sok kollegám ezt használjuk és nem vagyunk betegek..sőtt sokkal jobban vagyunk,és a pénztárcánk is jobban van…….havi 25000 helyett 2400 a cigiköltségünk….
  tnorbert6@t-email.hu

 • cave

  István, Brigi, csak szólok, hogy az új btk szerint már bűncselekmény (hamis gyógyszer forgalmazása) a nikotin beszerzése, terjesztése…

 • brigi

  szia István!
  Küld már el nekem is azt az internetes oldalt ahonnan nikotinosat szerzel ha lehet a következő email címre:balus1979@freeail.hu.
  Köszi

 • Máté

  Engem is érdekelne hogy honnan lehet beszerezni nikotinos liquid-et mert ez a nikotin mentes nem lesz elég úgy néz ki:/ Ha valaki tud segíteni azt megköszönném. matech92@gmail.com

 • Czene János

  Honnan tudok nikotinos E-liqudet rendelni? Ha valaki tudja segítsen! czenejanos1@gmail.com

 • Gabesz

  SziasztokI

  Én csak Istvántól szeretném megkérdezni,hogy dobna e nekem e-mailben egy linket,hogy honnan szokott rendelni mert így sajnos nekem is külföldről kell!
  e-mail:szeiffertg@gmail.com
  Előre is köszi.

 • Névtelen

  Köszönöm a cikket minden írás ami felhívja a problémára figyelmet hasznos lehet.
  Jó volna ha ebben a országban is rá jönnének arra a tiltás sehova máshova csak rossz irányba vezet ,inkább ellenőrzött termék legyen mint,hogy a fekete kereskedelmet erősítjük. Sajna ez a szabályozás ami nem is valós és nem is létezik pont oda vezet.

 • István

  Eddig is külföldröl rendeltem(lengyelország) , mert lényegesen ólcsobb. Ugy, hogy marhán ktoltak velünk az okoskó sza….ak.

 • Hotter

  Jól agyon kell adóztatni ezt is és nem tiltani, ja és a bandának adni a kizárólagos forgalmazást.

 • Névtelen

  Szétrabolt **** ország, **** kormányokkal és birka polgárokkal.
  A multja miatt büszkének kellene lennem arra, hogy magyar vagyok ,
  de a jelene és a jövője miatt én inkább szégyelem.
  24 éve ugyanazok a politikusok, pártok irányítják, lopják, rabolják
  szét az országot változó pártneveken.
  Ha már a dohányzással is ****oznak, az már a vég… az azt jelenti
  elfogyott az ellopható érték nagyrésze, most már csak apróságok maradtak,
  de nekik abból is ki kell facsarni a maradékot…
  Hát ez történik ha békés az átmenet, ha soha semmilyen bűnért nem fizet
  valaki, csak azért mert politikus Ha már senki sem akar elnyomni bennünket,
  majd elnyomjuk salyát magunkat. Végül is magyarok lennénk vagy mi…

 • vendég

  Liquid az magyarul folyadék, de az e-cigibe való utántöltőnek, azaz annak a konkrét folyadéknak, amit “elfüstöl” a felhasználó, ez a neve: liquid (vagy e-liquid).

 • kíváncsi

  lennék, hogy miért volt szükség -többek között- a magyar dohánygyárak külföldi tulajdonosok részére történő eladására?! Működtek, nem? Ez volt a rendszerváltás, köszönhetjük hazaáruló politikusainknak. Utána lehet nézni, milyen forradalmi leépülést hozott a hazai dohánytermelés, és emiatt a munkanélküliség, Továbbra is szégyenlem, hogy magyar vagyok, igaz egy senki, de itt élek. (sajnos)

 • Mikrobi

  Az E-cigit azért kellett sietve betiltani, mert az kimaradt a Fideszes dohánymutyiból. Márpedig a Nemzeti Együttszívás Rendszerében olyan nincs, hogy a csókos állami trafikmaffián kívül bárki más is megszedhesse magát a nikotinfüggőkön.

 • pr

  Liquid az magyarul folyadék. A lényegen persze nem változtat.