hirdetés

Egy szebb és vonzóbb Pécs a cél

 • állatvédő

  Kedves kertvárosi! Mivel a kutyák oltása kötelező és a rókákat is vakcinázzák szájon át, Magyarországon a veszettség elsődleges terjesztője a házimacska, a téma tehát közegészségügyi jelentőségű. Kóbor macskából legalább 2x annyi van, mint kutyából, de kevésbé feltűnőek életmódjuk miatt. A macskák territoriális állatok, nem hagyják el a környéket, ahol élnek, legfeljebb párzási időszakban. De mivel távol tartják a kívülről érkező riválisokat, igenis van értelme az oltásnak, ivartalanításnak és parazitamentesítésnek. A világon sok helyen használják ezt a módszert Indiától az USA-ig, mert felismerték: a megelőzés az egyetlen sikeres módszer a mértéktelen szaporodás ellen. Örülök, hogy elmaradott kishazánkban is kezdenek rájönni erre.

 • MARWEAR

  “Egy szebb és vonzóbb Pécs a cél”
  Lehet, hogy már unalmas, lehet meg sem érti akinek szól, mert az élet mindig a “tenyerén hordozta” ezért vagy azért, de a :
  MUNKAHELY TEREMTÉS – mindent megoldana.

  Aki sosem látott “termelő” munkahelyet igazán nem is ismerheti az embereket, a családokat, körülményeiket, problémáikat, akiknek a jövőképe, hogy megoldja, és tisztességgel ellása családját, szeretteit a két ünnepi napon. Mert mire odaérünk már belefárad a miből és hogyan gondjába.

  Tudom a politikus egy különös faj, de rémélem még pislákol benne némi emberség, és majd ha szeleteli a sonkát eszébe jut, hogy sok embernek ez nem adatik meg míg tízmilliók röpködnek “Úri huncutságokra”

  Boldog Húsvétot!

 • Kertvárosi

  Atya világ! Erre dobja ki a Város a pénzt? Macskák ivartalanítása? És ki fogja bejelölni a hatvanezer macska közül, hogy melyik lett ivartalanítva, és melyik nem? És ha a másik városrészből kóboroltak ide azt a szagukról tudják?Komolyan mondom pszichésen érintett aki ezt kitalálta, aki vizet hord a tengerbe, és az is aki a mi pénzünkből erre adott!Fizikailag lehetetlen a kóbor macskákat ivartalanítani mind! melyik állatdokinak tömjük a zsebét az adófizetők pénzéből? Kővári Öpejani, komolyan nincs ennél nagyobb probléma?Amire kidobunk 10 millákat? Vegafesztivál, meg macskamiskárolás.Sírni kellene. De remélem az ősszel elhúztok ezzel az egész baromsággal együtt!