hirdetés

Elbontják P. László rejtekhelyét

 • nyomorult pécsi

  Még egy gondolat.
  Barna Béla, Holding, nem tényező.
  Egyes egyedül Dr. Varga Pál Józsefné dönt, illetve Moór Eszter. A Holding “csupán” kezeli ezen ingatlanokat, de élet és halál urai a két fent említett “hölgy”. A Moór Eszter előtt Nyögéri Lajos volt ezen poszt birtokosa, és talán még van is valami hatalma, hisz az MSZP iroda egyik munkatársa “csont nélkül” elcserélte tavaly a lakását Meszesről. Nyilván vannak érdekek, amelyek a két oldalt egyben tartják, de ne a Holding vezérigazgatóját interjúztassák ezzel kapcsolatban. Szerintem azt sem tudja, merre hány méter…

 • nyomorult pécsi

  Nem megoldják a problémát, átteszik máshova. Például Meszesre.
  Gyilkolják itt a becsületes embereket, Dr. Varga Pál Józsefnét, és Moór Esztert ez nem érdekli. Nekik van szép summás fizetésük, hatalmuk, otthonuk. Így kényelmesen áttiporhatnak becsületes pécsi embereken. Olyanokat aláznak porrá, akik önkormányzati tulajdonokat megóvtak, és dolgoznak, és fizetnek, mint a katonatiszt.
  Szép. Én azt mondom, akinek nem rokona, legalább annyit tegyen ezért a városért, hogy Moór Eszter neve mellé nem tesz egyetlen X-et sem jövőre!!!!!

  Engem ők már meggyilkoltak, most már várom, hogy az általuk mindenben támogatott réteg egyik “csodája” megfojtson. Esküszöm, kegyesebb halál lenne még az is, mint amit Dr. Varga Pál Józsefné szabott rám. Vigye haza a Magtár utcai sleppet!
  Ja, nincs ideje rá. Mert szabadidejében is becsületes embereket tesz tönkre, no meg a Varga Pál Viktóriának keres munkát az önkormányzatnál a közmunkánál, jó vaskos kormánytisztviselői bérért. Jogos, hogy valaki a gyerekét támogatja. De. A munkaadóját károsítja nap, mint nap? No, az nem jogos. Igaz, hű csatlósának a Nagy Lajos Király útján kiutalt lakást pik-pakk. Miért nem Meszesen? Ja, mert ezt magtárosoknak tartogatja. Pusztuljon az összes becsületes bányász-származék, ugye?
  Én remélem, kívánom, hogy mindketten kapják vissza azt, amit becsületes pécsieknek adtak. Csúnya lesz….

 • 3333

  Ne hozzatok öket a Lánc utcában mert ott is kezdenek telepiteni .Idióta Pécsi Holding

 • azta

  Már nem hisszük el! Igaza van Döglégynek! Lehet 2 havonta újabb cikkeket írni róla!

 • Döglégy

  Lebontják. Ez mondják a magasházról is 20 éve, mégis áll mint a cövek. A Magtár utcában is ugyanaz lesz, mint minden mással kapcsolatban Pécsen: évekig megy az ígérgetés, aztán szépen elfelejtjük a történetet.