hirdetés

Boncolható testeket várnak

 • Dr. Horváth Judit

  Felajánlóink nagy többsége nem anyagi okok miatt jelentkezik felajánlónak, hanem azért, mert tudja, hogy a magas színvonalú anatómia oktatás nélkülözhetetlen az orvosképzésben, vagy mert így látja biztosítva hogy tisztességesen el lesz temetve és gondoskodnak az emlékéről, sírjáról. Minden esetben igaz, hogy aki felajánlja magát, attól nem idegen a gondolat, különben nem tenné… Köszönet illeti őket nemes elhatározásukért!

 • Tiborc panasza

  Az igazán morbid az, hogy miközben az orbánizmus élveboncolja a jogállamot és a szociális piacgazdaságot, magyarok millióinak nincs pénze sem az emberi minőségű élethez, sem a tisztességes temetéshez.

 • cyrydream

  Judit! Szerintem csokipuszta megjegyzése szellemes volt. Hogy a szegény ember saját maga ássa meg sírját az nem morbid dolog volt, amit ezek megszavaztak! Nézz magadba!

 • judit

  Kedves “csokipuszta”! Ez felettéb morbid és faragatlan megjegyzés volt,ha csak ennyi telik tőled,inkább tartsd meg a primitiv véleményedet a hozzád hasonlóknak és magadnak.

 • E

  Kedves Herczegh-Kovács János!

  Ez igazán nagyon kedves,sőt, több, mint kedves gesztus Öntől! Én hallgatóként nem tudok róla, hogy lenne ilyen megkötés, de az anatómia intézetben készséggel, gyorsan válaszolnak bármilyen formájú megkeresésre (akár emailben is).

  Eva

 • herczegh-Kovács János

  Én már régen eldöntöttem hogy a holttestemet a tudomány számára felajánlom.De eddig nem tudtam hova kell fordulni.Most már ezt is tudom.A feleségem szerint aki 80kilónál nehezebb azt nem fogadják el.Vajon igaz ez?