Elkapták a diákverő autóst

 • emi

  kedves “na ja”
  ha már ennyire van véleményed, létezik még egy opció amikor a gyalogosnak van elsőbbsége…
  persze vigyázniuk kellene magukra, de aki lefejel valakit, (nem pofon vágja esetleg meglegyinti, amihez szintén semmi joga nem lenne) szóval ott komoly gondok vannak, remélem itt a sok harcias hozzászólónak hasonló kedves kollégával lesz konfliktusa a közutakon, mi meg majd mulatunk ahogy pépé verik egymást

 • alfa

  Pécsi. Hülyegyerek. Mit tudsz te erről az egészről? Mit kritizálsz? Tipikus mai kor barma vagy, az agymosó média terméke.

 • Kampf

  Sok kis köcsög csávó mit szemétkedik a felnőttekkel? A hülye igazgató inkább nevelné meg a tanulóit..vagy ez a nevelése csúcsa? Akkor meg menjen a p…….

 • !!!!

  Kedves VÉLEMÉNY!
  Az intézmény nem katolikus, hanem a Baptista Szeretetszolgálat fenntartása alá tartozó iskola. Először érdeklődj utána, mielőtt butaságokat írsz!
  Szeretettel: a saját kaptafájánál maradó, rendőrnek sosem készülő igazgató lánya!!!

 • Krisz

  Kedves Elképesztő, én is ezen a véleményen vagyok. Milyen jogon száll ki a kocsiból, és üt meg egy másik embert? Én sem rúgom fel az összes embert a buszon, aki esetleg beszól, hogy “Adjad má át az ülőhelyet, mert utálok állni”.
  Az autóst vonják felelősségre, a nyunyónak meg szappant a szájába!
  Tudom a kortársaim elég bunkók, sokan, de pozitív példa is akad, és néha engem is felcseszi sok autós az agyam, akik még akkor is áthajtanak zebránál fékezés nélkül, ha én már leléptem a járdáról. Nem mellesleg úgy oktattak 2 éve engem, hogy zebra előtt lassítunk, és ha kell megállunk.

 • Elképesztő

  hogy milyen vélemények vannak. Semmilyen indok nem megengedett, hogy valaki tetlegességig elmenjen…. Börtönbe vele. Ha az autós nem rendelkezik kellő toleranciával, és türelelmmel el kellene venni a vezetői engedélyét. nagyon sok a flusztrált idegbeteg az utakon

 • vélemény

  Még jó hogy az iskola igazgatója jól kikérdezte a gyereket 🙂 legalább kiderült hogy nem lenne valami jó rendőr. Ezért jobb ha mindenki marad a saját kaptafájánál a gyerek nem ugat be csúnyákat felnőtteknek főleg nem ha katolikus iskolába jár, az igazgató meg a jól kikérdezést a rendőrségre bízza.

  Akkor a gyerek ezek szerint nem is akkora hős? Hmm…

 • na ja

  A közlekedési szabályokat valaki oktatja a mai gyerekeknek? Mert azt nem igazán értik, hogy elsőbbségük csak! a zebrán van. Az út az autóké, a járda a gyalogosoké. Azt hiszi mindegyik, ha lelép az útra akkor ő a király. Remélem a többi is tanult a balhéból. Nem a tv reklámból kellene levenni, hogy milyen szabályok vannak. Fogalmuk nincs a közlekedésről. Kapucni fel, mp3 a fülbe, majd megáll mindenki! A kistakony ha lát majd a dagadt orrától, olvasson el egy kresztankönyvet is. Javaslom a civilruhás rendőröknek, hogy nézzenek szét délután mikor kirajzik a takonycsapat a belvárosban…

 • Pécsi

  Ha ehhez 6 nap kellett, akkor nem csoda, ha egy gyilkost hónapokig nem kapnak el. A rendszámát állitólag felirták a fiatalok.