Pécsi közbiztonság: javítanának

 • Bornemissza

  Politikusaink nyilatkozatai alapján a világhíres magyar pálinka már megkezdte hódítását a pécsi képviselőtestületben…

 • Hotter

  Olvasni kéne a hireket: a kirivó büncselekmények a PECH kategóriába tartoznak. Egyébként igenis van rend, és csak a rasszista nevezi bandáknak a REJTETT ERŐFORRÁST.

 • BG

  Nézem a PécsTV-n a közvetítést és felháborít hogy egyes politikusok és a rendőrök is a médiát teszik felelőssé (“pánikot kelt a média” vagy hazudik) azért, mert a pécsiek nem érzik biztonságban magukat a városban. Ez bullshit! Semmi köze a médiának ahhoz, hogy 4-5 fős bandák mászkálnak esténként a városban, hogy annyi az erőszakos kéregető és hajléktalan, hogy rossz egyedül végig menni a belvároson, és ahhoz sincs köze a médiának hogy fiatal nőket támadnak meg. Nem a médiát kell okolni amiért beszámol olyan dolgokról amik érdeklik az embereket. A média dolga ez. A rendőröké meg az, hogy rend legyen!

 • Pecsman

  Feljelentést szerettem volna tenni gépkocsi rongálás ügyében, könnyen beazonosítható tettessel (szemtanú volt az ügyben), bementem a Vargha Damján utcába a főkapitányságra az ott lévő rágozó, öntelt kollegájuk mindent megtett, hogy elálljak a feljelentéstől. Elmondta, hogy milyen sokat kell várnom és ugyse lesz meg a tettes. Vicc ez az egész! Dúl pécsen a bünözés, azt hogy egy-egy kiemelt ügyet megoldanak nem azt jelenti hogy rend van.