hirdetés

Érettségizők: Csábít-e a külföld?

 • Antibá

  És ennek a blődségnek itt mi köze van az érettségiző gyerekekhez? Ne trollkodjunk itt kérem.

 • civilek P. Zs. ellen?

  A Patacs – Rácváros Egyesület közleményben reagált arra, hogy Páva Zsolt a napokban befizette az egy eurós vételárat a Suez Pécsi Vízmű részvényeiért. A civilek szerint Pécs egy következmények nélküli város.

  “Az egy eurós kampányfogásos befizetése után Páva Zsolt, Pécs Megyei Jogú Város polgármestere egy újságíró kérdésre, miszerint: “mit szól ahhoz, hogy többen is feljelentést tettek a Vízmű-ügy lezárása miatt” – azt válaszolta: “ha valakik bűncselekményt látnak egy, a városnak jó megállapodásban, akkor lelkük rajta” – áll a civil szervezet közleményében.
  A Patacs – Rácváros Egyesület emlékeztetett rá: maguk is megtették a feljelentést. “Természetesen a Patacs – Rácváros Egyesület üdvözli, hogy a pécsi víz pécsi kézben van” – tették hozzá, kiemelve, hogy nem bűn volt, hanem hiba abból kiadni. “Az, hogy pécsi kézből kikerült és a franciák talicskázhatták ki a hasznot Pécsről, többek között Páva Zsolt lelkén is szárad. Némi köze volt akkor is a városvezetéshez” – így a közlemény.

  Leszögezték: egyesületük számára a Tettye Forrásház sokkal szebb név, mint a Suez, ám azt, hogy mit nyertek ezen a pécsiek, elég megnézni a számlákon. Az inflációt jóval meghaladó mértékben emelkedett a szolgáltatás ára, és ezért sem a Tettye a felelős. “Ha a csökkenés negatív irányú lett volna, nem tettünk volna feljelentést. Mert most nem talicskázik senki” – így az egyesület.

  A szervezet feltette a kérdést Pécs fideszes polgármesterének, hogy tudna-e valaki egy olyan szerződést mutatni, amit az elmúlt 23 évben Pécs városában kötöttek, hogy az a város érdekeit, tehát a pécsiekét szolgálja. A szervezet utal arra, hogy Páva négyéves regnálása alatt sem sikerült, szerintük elég minden idők legszigorúbb beruházására” a város főterének felújítására gondolni.

  “A polgármester úr erősen” kampány ízű” fogása és fellengzős nyilatkozata is abban a hitünkben erősít meg bennünket, hogy a pécsi politikában is az erőszak és a kíméletlenség, az ellenfél kíméletlen gyűlölete nagyobb érdem, mint akár a saját városunk érdekeinek szolgálata, a demokratikus értékek védelme. Valamint abban is, hogy Pécs továbbra is következmények nélküli város” – jelentette ki az egyesület.