hirdetés

Ezek a kötelező helyi cuccok

 • Scheer Jutka

  bizony ez egy nehez ugy, a magam reszerol meg szatyrot is vettem, mert hulye azert nemvagyok felirattal; a Zsolnayk meg tul dragak, na mondjuk azzal elvagyok latva. A Rozsakert alatti kicsi uzletben talaltam ajandeknak valokat, es a Bem utcai ajandekboltban. Aztan A PTE ajandekboltjabol kaptam kedves es szep dolgokat. Sok naptar es helyi kepeslap is jol jott, meg jegszekreny magnes. De hianyoltam pl. kivarott, , vagy nyomtatott nepi himzesu dolgokat. Par eve dunat lehetett veluk rekeszteni. De legnagyobb sikere a nepies motivumi szalvetanak volt, abbol egy borondel kellettvolna hoznom es a papirzsebkendonek. Na a borkarkotok es a nyakekek kihimezve vittek el a palmat. De figyelmukbe ajanlom, hogy helyi muveszek munkajahoz is hozza lehet jutni, Huszar Ferenc csodas munkai, vagy Manfai Gyorgy fotomuvesz kepei, a legszebb ajandek !

 • Gman

  Kedves (x)!

  Mi ratalaltunk a Pecsbook konyvre, pecsiektol pecsrol szol, egeszen uj latasmoddal. Nem draga es mindenki imadta, akinek adtuk eddig.

  Itt olvashatsz rola bovebben: http://fotoplus.hu/hirek/pecsbook-az-elso-pecsi-kozossegi-fotoalbum

 • lokál

  Kiváló cikk!

 • Kéti

  És a Nick udvarban lévő kiállítóteremben is gyakorta lehet helyi dolgokat vásárolni.

 • Szőts

  Kedves X.Az Elefántos házzal szemben a Ferencesek u. kis ajándékboltba, másutt én sem láttam.

 • (X)

  Szívesen olvasnék egy beszámolót arról, hogy így nyáridőben, amikor több az idelátogató, milyen pécsi vonatkozású emléktárgyak kaphatók ? -és hol ?
  Miket tud magával vinni egy turista, ill. milyen tárgyakat tudnánk emlékbe adni vendégeinknek ? (nem csak nyáron)