hirdetés

Felhajtó: kész horror, amit találtak

 • Huu

  A probléma az hogy mostani felújítás is elég sz..ul sikerült 🙁

 • Savanyúcukor

  Iskolapéldája annak, hogy hogy kell elnyerni egy felújítást és hogy kell abból rendes pénzt csinálni! Gondolom a pályázók megnézték mire is pályáznak. De persze minden csak menet közbe derül ki…

 • DON CORLEONE

  Mindíg volt és lesz aki a spóroláson tömi a zsebeit! Ezért van agyon vágva az építőipar! 😉

 • lássatok át a szitán

  A Szráda 92 és a Strabag nagyon ügyesen hárít és terel. Olcsón elviszik a munkát, majd a trehány és minősíthetetlen munkájukat a 70-es évek kivitelezőinek nyakába varrja, ezzel gyakorlatilag lazán áthárítva a felelősséget a későbbi gondok elkerülése érdekében. Ügyes. Bevált építőipari gyakorlat, már aki él ezzel az ocsmány magatartási formával, aki pedig nem ebben a szakmában utazik fogalma sincs ezekről a tahóságokról.

 • GYALOGOS

  Én sokszor mentem át a híd alatt,tisztán látszott az elrozsdásodott vas ami körül már nem volt beton!Pedig én nem vagyok szakember!Szerintem nagy kamu hogy nem tudták ,hogy milyen állapotban van!

 • FÁTYOL UTCA

  Meg kellene nézni a Fátyol utca burkolatát is, pár éve készült el, de már sok helyen rongálódott, megsüllyedt. Talán még érvényes a garancia, de ha nem, akkor is ki kellene javítani a hibákat addig, amíg ezt kis költséggel, aránylag egyszerűen meg lehet tenni!

 • naja

  Kedves Állampolgár!
  Irigylem Önt, hogy röntgenszeme van, viszont a kivitelezőnek ezek szerint nem volt. Szerintem is az összes állami beruházás büdös, de itt előre nem látható BEBETONOZOTT dologról volt szó. Mégis hogyan kellene látni egy ilyen típusú hiányosságot? Ez csak a bontás során tudott kiderülni. Inkább örüljünk, hogy a kivitelező lelkiismerete (khmm. akarom mondani műszaki ellenőrzés) nem hagyta ugyanúgy elkendőzni a problémát, mint régen. Régóta romlott ez a felhajtóág, reméljük így már rendben lesz.

 • coverdale

  Kedves Szerkesztő !
  Kérem önöket ,hogy a városban lévő utak leendő felújításáról is essen szó.
  Mint önök is érzékelik lassan lehetetlen lesz közlekedni.Köszönjük.

 • állampolgár

  “felelős már nincs” kérem egyszerű a képlet, legalább ezután tessenek úgy dolgozni, hogy a jövőben ne kelljen felelőst keresni… valahogy valakik, akik ezért keményen tanulták a szakmát (?!) nevüket adták egykoron, akkor most, hogy is van ez kedves műszaki zsenik? Az nem tűnt fel senkinek mielőtt a vállalkozót felfogadták, hogy nem nézte meg a vállalandó munkát alaposan? Mi az kérem, hogy menet közben megugrott a ráfordítandó összeg? Nincs itt valami mutyika? Terület bejáráskor ilyen szembetűnő problémát hogy nem vettek észre szakemberek?

 • Hotter

  Nincs felelős sem itt, sem a Jókai téren, sem a Főterünknél és a Kossuth térnél. Sajnos egy szint felett sem büntetőjogi sem társadalmi kontroll nincs!!!