hirdetés

Félmilliárdért eladó a szívsebész villája

 • Attila

  (Tisztelet a pozitívan nyilatkozóknak)

 • Attila

  Irigy niemandok vagytok! Semmi más nem kell hozzá, csak legyetek a világ legjobb szívsebészei és nektek is lesz ilyen!

 • Névtelen

  Építette a hálás magyar nép.

 • Jánoska

  Dr.Papp Lajos professzor emberileg és szakmailag kiváló ember, le a kalappal előtte, sok-sok emberen segített már! Én már 20 évvel ezelőtt is jártam hozzá kezelésre, mindig emberséges barátságos , jó kedélyű volt és nagyon sokat segített! Miért zavar valakit is, hogy milyen háza van, nem ez a fontos hanem a munkássága, és ha egy kunyhóban lakna akkor ez senkit nem zavarna akkor is ugyanilyen ember lenne!

 • Sonny L.

  Én azok nevében szeretnék itt megszólalni,akik végigdolgozták becsülettel életüket és ennek dacara sincs semmiféle értékük a becsületükön kívül.Nekem megadatott,hogy olyan helyen nézzek szét és tanulmányozzam az életszínvonalat,ahol nálunk minimum tízszer jobb anyagi körülmények között élnek azok,akik annyit dolgoztak életükben,mint én is.Akkor és ott rá kellett döbbennem,hogy közép-Európa szerte állandóan kihasználják a dolgozókat.Az emberek ezért irigykednek azokra a szerencsésekre,akiknek megadatik egy olyan életszínvonal,mint a professzornak is.Ő tudja a legjobban,hogy a mai magyar “átlagszínvonal” kiknek köszönhető!És a rengeteg beteg is országszerte.

 • én magyar vagyok

  ha megnézhetnék az éves adóbevallását…,,,,,,53-as

 • én magyar vagyok

  lajcsi, nyílvánossá tennéd az 53-as NAV bevallásaid? csak, hogy bizonyítsd, makulátlan vagy….

 • én magyar vagyok

  T. Papp Úr!

  Gondolom semmi akadálya, hogy nyílvánossá tegye a ..53-as NAV (Apeh) bevallását. Ön valóban egy talentum, érem bizonyítsa is be, hogy makulátlan.

 • Szügyi Andrásné

  Drága Fanyalgók!
  Ha Papp Lajos a fiam közelében van, lehet, hogy nem ment volna el 44 évesen… Végtelenül becsülöm a tudását. A világnézete meg a sajátja. Mindenki hirdetheti a magáét – csak legyen akit érdekel. Gyengébbek kedvéért: Papp Lajos könyveket is ír – azokból is van bevétele – és azokban több a lélek, mint némely más tollforgatókéban. Az a mi hibánk, hogy az irigység megöli a lelkünket – pedig nincs annyi eszünk, tehetségünk, önzetlen munkánk, biztos kezünk, mint akiről hülyeségeket beszélünk.

 • szöcs

  Dobos és Szittyavitéz ir igazat. Egy keresztény magyarnak nem lehet a saját hazájába villája? Galiciai vagy szefárd lenne akkor nem is mernének irni róla…

 • Pécsi

  Ne azt nézzük, hogy ki az eladó, hanem majd azt, hogy ki lesz a vevő. Az inkább érdekes lesz. A vagyonát ő ebbe fektette, de ha megnézzük, hogy Mészáros Lőrinc osztaléka 800 millió volt egy év alatt, akkor nincs miről beszélni. Az én szememet az jobban szúrja, meg Simicska, Nyerges vagyona, mert az tőlünk van. vagy az 50 milliárd, amit a gáz üzletágból szedett össze Garancsi és társai. Ez nem zavarja senki szemét? Papp nem az én pénzemből gazdagodott, épitett.

 • sumpedli

  Irigység! “Aki tud alkot, aki nem az kritizàl” A hozzà szólók között van bàrki aki csak fele ennyi érdemmel eredménnyel büszkélkedhet?

 • Dobos Istvánné

  Pista, már megint egész éjjel pálinkát vedeltél és a jobboldali lapokba írkáltál szamárságokat! Ha ma sem mész el dolgozni, akkor visszaköltözök az anyámhoz! Főzzön, mosson rád a Papp Lajos, én végeztem veled, te lúzer!

 • Dobos István.

  Szégyelljétek magatokat! Dr Papp lajos rengeteg ember életét adta vissza, rengeteg ember családtagját mentette meg. Talán egy olyan világhírű és kiváló szívsebész professzornak, mint dr.Papp Lajos, nem lehet egy ilyen villája? Van ember ebben az országban, aki jobban megérdemelné nála? Pedig hát nem ez az egyetlen és drága villa.
  Szégyen és gyalázat, amiket írtok.
  De azt sem értem, hogy miért megy mostanában annyi helyen dr.Papp Lajos lejáratása? több helyen olvastam lejárató cikkeket róla. többek között a Kanadai népszavában is.
  Természetesen baloldali szennylapokban, portálokon.

 • Dobos István

  Sajnos úgy látom, rengeteg itt a rosszmájú irigy ember. Nem értem, hogyan lehet az, hogy egy ilyen tiszteletreméltó embert így minősítsenek egyesek? Egy tudóst, egy professzort, aki emberek százainak, vagy ezreinek adta vissza az életet, egy embert, aki tudásával, emberségével akkora szolgálatot tett a hazájának, nekünk. Hát szégyen és gyalázat! Hozzászólók! Szerintetek van ebben az országban olyan ember, aki egy ilyen otthont jobban megérdemel, mint dr. Papp Lajos professzor úr? Pedig vannak ám ennél jóval drágább otthonok is.
  Szégyelljétek magatokat!

 • Szittyavitéz

  Vegyétek tudomásul, hogy Papp Lajos minden milliót megérdemel, mert ő a Magyarország Szakrális Szívsebésze, a nemzet pészmékere. Közvetlenül a Szűzanyától és a Szentlélektől kapja csakraenergiát a Pilis-világpóluson keresztül (ezért él most Budapesten), ennek köszönheti zseniális szakmai sikereit és gyönyörű házát. Ő állította talpra hazánkat a 2006-os véres, gyurcsányi tömegmészárlások után Orbán Viktorral együtt. Megtiszteltetés, hogy valaki beköltözhet ebbe a szent térbe.

 • pff

  Most vagy az van, hogy az ebédlőjében ott szokott kumiszt inni Álmos, Előd, Ond, Kond, Tas, Huba és Töhötöm is, vaaaaagy Szende, Szundi, Morgó, Hapci, Tudor, Vidor és Kuka…

 • MEGDOLGOZOTT ERTE AZ TUTI DE HOGY ADOZOTT-E??

  GONDOLOMNEM VELETLENUL MOST HIRDETI A 98 kORNYEKEN EPULT HAZAT 2004-5-RE ELAVULT AZ ADOHATOSAGI JOGKOR

 • emerenc

  Szegènyt csak sajnàlni tudom emberileg.Szakmailag kivàlo.2006-ban milyen szépen vonulgatott ahol nem kelett volna.Most majd a békemenetben is ott lesz.Vajon ki veszi meg a házàt?

 • MZ/X

  Remélem nem veszik meg előlem holnapig! Azt nem tudják, hogy jó az átutalás vagy készpénzt vigyek?

 • moha

  Vajon miből építette a tisztelt doktor úr ezt a házat? Mikor néz ezeknek utána valaki? Mert ezt a fizetéséből nem tudta volna megtenni ugyebár?