hirdetés

Pécsi orvosok a hálapénz ellen

 • igazmondó

  SZARNAK MINDENRE A (= ÉVES NAGYAPÁMNAK ROSZZ GYOGYSZEREKET ADTAK BE MAJDNEM MEGHALT ÉS UTÁNA MÉG PROBÁLTÁK RÁVENNI HOGY NE EMLITSE SENKINEK!!!!!!A NAGYBÁTTYÁMNAK A KORLAPJÁN ROSSZ VÉRCSOPORT SZEREPELT A SZÍVMŰTÉT ELŐTT ÉS Ő MAGA VETTE ÉSZRE !!!!!!MOST GONDOLJATOK BELE SZÍVMŰTÉTRE VÁRTOK BE VAGYTOK SZARVA ÉS SAJÁT MAGATOK VESZITEK ÉSZRE HOGY ROSSZ A VÉRCSOPORT ???ÉREZZÉTEK ÁT!!!!!!!RETTEGEK HOGY NEHOGY VALAMI BAJUNK LEGYEN MERT A KORHÁZBA ELPUSZTULUNK AZ TUTI NEM FIZETNEK MEG SENKIT SEHOL NORMÁLISAN ÉS MEGFÁRADVA SZARNAK AZ EMBEREK MINDENRE !!!BOTRÁNY!!!!!!!MINDENKI AKI TEHETI BÉRELJEN KERTET VAGY HA VAN NEKI ÜLTESSEN GYÜMÖLCSFÁKAT DIFÁKAT ÉS MINDENKI ÉTKEZZEN EGÉSZSÉGESEN !!!!!!!!ELŐZZÉTEK MEG A BETEGSÉGEKET SOK ZÖLDSÉGGEL GYÜMÖLCCSEL,OLAJOS MAGVAKKAL!!!!!!!!

 • Blondy

  Én találkoztam olyan fiatal orvossal,aki nem fogadott el tőlem pénzt.Visszaadta az orvosokba vetett hitem….

 • No paraszolvencia

  “A rezidensek kemények fellépnek a hálapénz ellen” – mi mást is tehetnének? A BTK szerint a vesztegetés, befolyással üzérkedés stb. bűncselekmények, jogkövető állampolgárnak ilyenkor egy dolga lehet: feljelentést tenni.

 • Tapasztalat

  Én még olyan orvossal nem találkoztam, aki ne tartotta volna a markát! De az is igaz, hogy belénk van kódolva az, hogy fizetni kell, ha azt akarom, hogy rendesen ellássanak. Ez azelmúlt 8-45 év tapasztalata!!!