hirdetés

Kordont bontott Páva Zsolt

 • re névtelen

  Én is nagyon örülnék, ha igazi Leonardo alkotásokat látnék.
  Sajnos ezek csak utángyártott modellek. Olyanok, amelyek már Debrecenben és Budapesten láthatóak voltak. Ez egy gagyi tárlat, mert nincsen benne egy igazi műalkotás sem. Ezekről a találmányokról már számtalan könyvben lehetett olvasni is. Leonardo zseni volt, de a mi városvezetésünk sajnos nem. Bevették ezt a cumit. Még 20 000 látogató sem lesz 2-3 ezerért nem hogy 150 000.

 • Pepe

  Editnek:

  Én szeretek Pécsett élni. Van munkám, amiből el tudom tartani a 3 gyerekes családomat. Ehhez sokat tanultam, Pécsett diplomáztam. Szeretem a várost, mert elég nagy, hogy megtaláljam a szórakozásomat, de elég kicsit hogy “összefussak” a barátaimmal. Szerintem Pécs szebb lett az elmúlt években. Szeretnék itt megörgedni a családommal.

 • Varga

  Kedves Névtelen! Elárulná, melyik kiállított tárgy Leonardo da Vinci saját, eredeti műve? Ja, hogy egyik sem? Örülök, hogy önnek egy életmű elvetélt ötleteinek a másolatai is örömet okoznak. Sajnos, nekünk igazi művészetre fogékony embereknek ez csak egy átlátszó becsapás, ami politikai és üzleti érdekeket szolgál.

 • Névtelen

  Kedves Pécsiek!

  Ne csináljunk mindenből politikát!!!
  Ez a látvány egy óriási lehetőség…, és valakik ezt megszervezték és létrehozták(ezt ne felejtsük el), hogy mi is láthassuk ezt a csodát.
  A politikát félretéve köszönjük a Polgármester Úr közreműködését!!!

  Örüljünk ennek az óriási lehetőségnek!

  Leonárdó művei Pécsen!!!… hihetetlen!!!

  Már gyermekkoromban olvastam Michelangelorol és Leonardoról. Nagyon megfogott a munkásságuk.

  És most mi,helybéliek is közvetlenül láthatjuk egy nagy, világhírű művész munkáját.
  Ha látok egy ilyen mesterművet, ámulok és bámulok: ember hogy tudott ilyet nagyot és csodálatosat alkotni???

  A Leonardo kiállítás egy óriási esemény a városunkban!

  Az Ő helyében ti nem ezt tennétek??? (Megadni ezt az élményt a város lakosságának, hogy láthassák ezt a mesterművet! A túrisztikai lehetőségekről nem is beszélve…)
  Az egy dolog, hogy Leonardo Da Vinchi nem Pécs főterére tervezte ezt a szobrot. De teljes egészében most itt van és láthatjuk…

  Köszönöm a lehetőséget!!!

 • Hunyor

  Ha Páva azt hiszi, ezzel a vásári bóvlival kiszúrhatja a pécsiek szemét, akkor téved! Nem felejtettük el, mit csinált ebből a városból: adóssághegyek, ingatlanadó, megszűnt munkahelyek tízezrei, pangó kulturális élet, elvándorló fiatalok, elszegényedés. Soha többé Pávát, bennünket nem tesz többé lóvá!

 • pézé

  lagor, te … izé …!
  Hát, nem is tudom mit lehetne hozzád fűzni. Ugye csak hülyéskedtél és ugye valójában nem él közöttünk egy ekkora tahó.

 • Edit

  Egyszer szeretnék látni egy elégedett pécsit. Pontosabban, egy pécsit, aki valaminek örülni tud és nem méltatlankodik, nem keresi a “de”-t és az “igen ám”-ot. Sőt, nem egy pécsit, hanem egyetlen ilyen magyar embert szeretnék látni. A 10 millió méltatlankodó országa vagyunk. Pártállástól függetlenül.

 • na

  lagor Te aztán bemutatkoztál, megadtad a kellő minősítést magadról!!! Ja és Lócitrom Te meg követted, ill. lagog követett Téged!
  Ennyi böszme népet!)))

 • lagor

  Vigyék innen ezt az állatot ! A kis embernek nem kell ide ! Félelmetes ! Remélem vanaki majd meg rongálja vagy össze firkálja ! A sok bunkó túrista ne jöjjön ide !

 • Magyar

  Én biztos megnézem a kiállitást, és örülök ha a városomban hasonló események /kulturális, sport, stb/ lesznek. Sajnos vannak akiknek ha minden ingyen lenne az sem volna jó! De itt nem irnék ilyenről.

 • Mint a főnök

  Ebben is utánozza vityát