hirdetés

Forradalmi fülgyógyítás Pécsen

 • Barna Ferencné

  Én is rosszul hallok,sokszor úgy érzem,hogy el van dugulva az egész fejem,mintha nem kapnék elég oxigént.Szeretném felkeresni a doktor urat.Nekem mindent megérne,ha újra jól hallanék.Ha kérhetem,szeretnék tájékoztatót kapni a lehetőségeimről:mennyibe kerül,mennyi időt vesz igénybe,hogyan lehet jelentkezni,kell-e leleteket vinni,stb. E-MAIL CÍMEM: barnane.klari@t-online.hu Köszönöm a lehetőséget.

 • Nagymami

  Az lenne a kérdésem hogy OEP finanszírozás nélkül nélkül lehtséges e a műtét és ha igen mennyit kell fizetni?

 • Zsanett

  Én 4 éve folyamatosan dugulva érzem a füleimet és pattog is mindkettő. Gyengült a hallásom is. Nagyon kellemetlen érzés, olyan, mintha nem szellőzne rendesen. Ahogy olvasom, valószínűleg nekem is a fülkürt elégtelen működése okozhatja a problémát. Én is szeretnék jelentkezni a professzor úrnál műtétre. Hogy lehet jelentkezni?

 • ireneusz

  Most olvasom a Szabadföld Ujságban -e sikeres mütétet a hallás problémára. Nekem a jobb fülemben zugás van, valamint rosszul hallok. Szeretnék jelentkezni a Doktor Urnál mütétre. Segitséget kérek a jelentkezéshez. Előre is köszönöm!

 • Karaffa Ferencné

  Én is ilyen problémával küzdök 2010 óta. Borzalmas állapot. Szívesen részt vennék próba betegként is az eljárásban minél hamarabb. Nem tudom hol lehetne jelentkezni. Nekem valószínűleg az allergia okozta, mert soha semmi baj nem volt a fülemmel.

 • Ildi

  Cave ! Addig örülj amíg nincs ilyen problémád neked, vagy a gyermekednek, ha egyáltalán van ! Mi több, mint 10 éve küszködünk az orvosokkal együtt,akik kívállóak,hogy végre meggyógyuljon a gyerek ! Ha értelmesen nem tudsz nyilatkozni,maradj csendbe !

 • cave

  mitől forradalmi ?
  ami szűk, azt ki kell tágítani…