hirdetés

Három gyerek és elengedik a hitelt?

 • okos diplomás Alinak :)

  Alinak! Gratulálok a diplomádhoz…. A 70-es években az én családomnak sem volt gondja… Jó sok embert sikerült megaláznod,lenézned diplomásként 🙂 Gratulálok a diplomádhoz! Mutasd már meg nekem hol van ki****ott jó életszínvonal???? Az én párom is külföldön melózik de nem azért hogy 3 hétig “villogjunk” csak azért ,hogy megéljünk és fizetni tudjuk a gyerekem diplomájáig a rögös utat,amit Te kedves diplomás Ali ingyé kaptál. .

 • Londoni hazafi

  (Ali )
  Ha diplomas vagy azt kinnt is elfogadjak es nem kell mosogato, pincer, stb. Pozicioban tengodnod. Szerintem te sosem voltal kulfoldon szerencset probalni! Lol
  Persze megfelelo nyelvtudas is kell hozza…..

 • R.R.

  Efi!
  Amiről te beszélsz, azt úgy hívják: irigység! “Ha ő kap, akkor én miért nem kapok” attitűd! “Ha neki jár, akkor nekem is jár, mert az igazságos” , stb. Nincs igazad! És egyébként itt a jövő generációját akarják, próbálják segíteni, a leendő szülőket. Hogy legyen kedvük családot alapítani és ne féljenek belevágni.

 • efi

  És mi van azokkal akik szintén szültek 3 vagy több gyereket??? Lehet diákhitelük sem volt! Ők megkapják a pénzt a számlájukra??Mert ugye egyformák az esélyek diploma megszerzése után! Vagy azok a több gyerekes családok,ahol nem a szomszéd vigyázott a gyerekre és nem volt esélyük diplomához jutni,hitelük viszont van! Azokat is támogatja majd 200 000 ft-tal gyerekenként?? Mert ugye így lenne igazságos! És azok a most 40-50 éves diplomások???biztosak lehetünk benne,hogy nekik is vannak gyerekeik és többségüknek hitele is!! Ők mit kapnak??? Sajnos tudjuk a választ! Semmit!! Bár véleményem szerint ez pusztán a kampány része! Esze ágában sincs támogatni senkit,mikor el is vehet!!!

 • Kosaras

  Szerintem meg teljesen jó ötlet!!

 • Ali

  Szerintem ez egy jó gondolat. Igenis támogatni kell a magyar családokat és ösztönözni a gyerekvállalást.
  Persze el lehet menni pincérnek, pizza futárnak, mosogatónak, csicskának külföldre, lehet ott remeteként kuporgatni és tengődni, miközben nem vesznek emberszámba az ott élők. Aztán lehet itthon villogni 2-3 hétig, majd kezdeni előről az egészet.
  Nem hinném, hogy az én szüleimnek könnyebb volt a 70-es évek közepén! Mégis van 3 testvérem, szüleim és mi is diplomásak vagyunk. Igaz, 9-en laktunk egy 75 m-es lakásban gyerekkorom egy jó részében.
  Szóval ma rinya van ezerrel, miközben sokkal jobb az életszínvonal és a lehetőségek, mint 10-20-30-40 évvel ezelőtt.

 • Gáz

  ha valaki ezért szül gyereket. Munkahely kellene, létbiztonság, akkor nem kellene hü…geket kitalálni. Pitiáner emberek bóvli ötletei.

 • Londoni hazafi

  Kemenyen probalkozik a kormany de amilyen idoket elunk ki akar 3 vagy tobb gyermeket vallalni?! A nepesseg oregedik, es a munkakepes lakossag nem sokaig tudja majd eltartani a “nyugdijas es munkanelkuli” Magyarorszagot! A diplomasokat probaljak megfogni evvel de nem sok sikerrel. (Nekik tobb sutnivalojuk van) Ugyanis a globalizacio reven most mar az ember oda megy az Union belul ahova tud. Probald vissza fizetni a millios tartozasodat es gyermekedet nevelni plusz mellette fizetni a szamlakat es a rezsit……Ordogi kor 🙁 Magyarorszag jovoje a beka ****e alatt van!!!!