hirdetés

Hatvan képviselő-jelölt lesz Pécsett?

 • re demokrácia

  Ha Önnek ez a választás igy demokratikusnak tűnik, akkor nincs fogalma arról, hogy mi a demokrácia. Mi fenének kell ennyi kis párt, hiszen nem kerülnek be a parlamentbe. A pénzünket pedig viszik. Min. egy kis párt 160 milliót keres. Kinek jó ez? Mert nekünk nem, az biztos.

 • love

  Ez az hogy nem demokratikus ! Mivel nem azonos anyagi,és MÉDIA támogatással mondhatják el a jelöltek a gondolataikat,ezért csorbul az egyenlő bánásmóddal ,és egyenlő vélemény nyilvánítási lehetőségük !
  Akkor lenne “demokratikus” ha azonos nagyságrendű megnyilvánulási lehetőségük lehetne a médiában .
  A média manipulálás már ott elkezdődik amikor a pártok felosztják a fősodratú médiát egymás között . Így persze hogy velük van tele a “szennycsatorna” .
  De van egy megoldás !
  A legjobb lenne ha mindegyik bedugná a fejét egy kazalba,és az nyerne akinek a felesége felismeri a jelölt tomporát.(Legényanya)
  Na az tényleg DEMOKRATIKUS lenne !

 • Demokrácia

  Ennél demokratikusabb választást elképzelni sem lehet, Aki szeretne indulni, az gyakorlatilag meg is teheti.

  Az emberek majd döntenek.

  És még ezt bírálják az okosok.

 • Mami

  Még kisebb betűkkel kellene ki írni hogy ,aki szemüveggel néz az sem tudja elolvasni ,mit takar a névsor ,szakadék széle felé haladunk ,Kapukat már most lehet bezárni .

 • szöcs

  Oly mindegy ki nyer, legjobb lenne bezárni a kapukat mert ma sincs kocsis a bakon, megyünk a szakadékba… ami lefele végtelen.