hirdetés

Akár fegyverrel is várhatjuk a betörőt?

 • Lajoska

  Jónak látom a gondolatot !Viszont minden legális fegyvertartót kötelezzenek a havi nem tévedés a havi egy alkalom lőgyakorlatra,és egyéb ismeretekre a használatra nem csak a vizsgán !Mert szerintem azok fognak hullani akik tartanak de azt se tudja hol kell kibiztosítani
  és miért kéne inkább vigyázni mint meglepődni!A nyolcadik kerületben laktam 13 évig, ott dolgoztam 25 évig ,tudni lehet kinek szabad hátat fordítani és kiben lehet megbízni.És igen hagy védjem meg amiért én megdolgoztam és én adóztam többszörösen !!!!

 • Tot István nyugalmazott rendörtiszt

  Na végre valami végre le lehet löni a sok mocskos cigányt aki betör . Én tuti lelövöm a ****t ha betör vagy sziven szurom a mocskos cigányát . Fuj utálom a fajtáját megölni mindet! Vesszen a cigány faj az emberiség söpredéke kiirtani mindet.

 • Szata

  Azért a negatív megjegyzéseket, mint pl a “mindenki felfegyverkezve fog járni az utcán” el kéne már hagyni. Tudom, hogy ez arra jó, hogy többen olvassák. Csak vannak olyan nem túl intelligens emberek, akik kötelességüknek érzik ezután, hogy fegyvert vagy fegyverként használható tárgyat tartsanak maguknál. Ahhoz, hogy valaki fegyvert tarthasson magánál, egy elég erős procedúrát kell végigmennie. Attól nem kell félni, hogy 10 millió embernek lesz szabályosan tartott lőfegyvere, mert még a rendőrnek is csak nagyon indokolt esetben engedik hazavinni a szolgálatiját. Aki meg papírok nélkül akar fegyvert tartani, az eddig is megtette és ezután is meg fogja tenni…

 • Sajt!

  Hallod Kedves Márk, Attól hogy engedélyezik ”magántulajdon védelmét…” ahogy te is mondtad , mért kell 1böl túlkomplikálni és ezt irni :Hamarosan mindenki felfegyverkezve fog járni az utcán?
  Ezt soha nem fogom megérteni hogy mire jó…..