hirdetés

Hideg, csapadékos lesz 2013

 • Zsófi

  Igazad van Smolika! Nem kell ide meteorológusnak lenni ahoz, hogy megtudjuk állapítani az adott évszakra vonatkozó időjárást! Én igaz Budapesten élek de nekem is van erdész ismérősöm,eddig az ő jóslatai is be jöttek. 🙂

 • smolika

  Érdekes a cikk!
  Biztos van alapja!
  De, ha megkérdezel egy hagyományos természetjárót ő tud neked mondani!
  Nekem van egy rokonom aki erdőt jár, gombászik, szereti a természetet és eddig amit ő mondott és az anyukája az mind bejött pl: hogy 2012-2013 tél eleje nem lesz vészes 1-1 hó, de 2013-ban még húsvétkor is hó lesz, ez Vas megyébe bejött, minthogy az is, hogy milyen forró nyarunk lesz, és, hogy mennyi csapadékkal, és ezt mire alapozza? Hát a természet, az erdő mocorgására, állatok viselkedésére és az ezzel összekötött tapasztalatokra!
  Én/ Mi az ő időjárásába bízunk, mikor készülünk a télre vagy a nyárra!
  Szép Napot!

 • Lalika

  Az időjàràst senki sem tudja meg jòsolni előre !!!Csak én 800ft/koponya:-)Jelentkezzetek!!!!!
  Agyatlanok hüpsz-hüpsz!!!!!

 • Blokkolnam

  Kérdező: Tipikus magyar mentalitás, gondolom már a NAVnál is bejelentetted őt! Inkább egy tanfolyamot javasolnék neked, ha már általános iskolában nem tanítottak meg rendesen olvasni, vagy szöveget értelmezni! “prognózisokat sokan megveszik, de a nagy részük kézen-közön jár szerte az országban” DE… ami azt jelenti lehet megveszik tizenketten és az a TE 700 forintoddal számolva 8400HUF! Tipikus rosszindulatú, buta, irigy, paraszt vagy! 🙂

 • tutyimutyi

  az időjárás valamilyen

 • Valaki

  Ahhoz képest,hogy 2013 márciust és április szárazra jósolta…ahhoz képest hatalmas mennyiségű hó/eső esett…

 • max igan

  Majd olyan lesz az időjárás amilyenre kialakítják, a fura csíkok az égen!

 • kacsari lászló

  tudjátok nagyon komoly műszerekkel se tudják a meteorológusok megmondani az időjárást csak 1-2 napora de csak azt is 80-90% pontossággal nehogy már ez a dávid mihály napra pontosan megmondja milyen idő lesz vagy várható:
  csillagok állása lehet.
  csak európa időjárását ciklonok ill. anticiklonok határozzák meg ezeknek a helyzete változik ennyi erővel akkor én is mondhatnám hogy hetenkén hol hűvösebb hol meleg vagy csapadékosabb iudő várható haggyjuk már ezt.
  de amugy tiszteletben tartom dávid urnak a munkáját de az embereket azért ne áltassuk már.

 • mariann

  Engem az érdekelne hogy julius 13.-tól milyen idő lesz! Ekkor megyünk nyaralni.

 • Letray monika

  Tudja valaki mit josol az oregúr augusztusra,pontosabban augusztus 24-re?Nagyon fontos lenne!!Koszonom

 • Mérő

  2013-as jóslat: Dávid: “Komolyabb havazás is várható január végén”, és a tény, 2013. január vége van, tiszta tavasz, pl. Pécs délután + 13 fok, rügyeznek az orgonák.

 • Kérdező

  A nagy kérdés, hogy ha a beválás nagy gyakorisággal éppen az ellenkezője, az újságírók vajon miért tolják mégis ilyen hangzatosan a szekerét? Bár ha igaz lenne, hogy “több százezren követik” a darabonként mondjuk 700 Ft-ért eladott árút, akkor ha csak 100 000 vevő x 600 Ft = 60 Millió Ft. Ha 200 ezren veszik, természetesen már 120 Millió Ft bevétel. Ebből akár futhatja is reklámköltségre a géniusznak. Egyébként ugye nyilván számlát is ad + bevallást is.

 • Figyelő

  2012-es Dávid prognózis így szólt: “2012-ben a január és a február is kifejezetten hideg lesz” : ehhez képest épp ellenkezőleg, 2012. januárban végig magasan az átlag felett alakult a hőmérséklet, januári meleg volt. “A leghidegebb napok február 12-14 és március 12-14 közé tehetők” A valóságban viszont a leghidegebb napok február 2-től jöttek, ráadásul a március végig szélsőségesen meleg volt, + 22 fokos kora nyárias hőmérsékletekkel. Ezek a tények.

  Évek óta különös figyelemmel kísérjük a Dávid jóslatot és ellenőrizzük a mért adatokkal a bekövetkezését. A végeredmény tény: a 7 évvel korábbi valódi időjárási adatokat kapjuk a Dávid naptárban, mint a következő év várható időjárását. Úgy találtuk, Dávid úr a 7 éves ciklikusságot gondolja az előrejelzésének. Tehát szerinte amilyen a 2007-es év mért bekövetekezése volt, azt kapjuk most tőle előre 2013-ra?! A beválása döntő helyzetekben épp az ellenkezője, amikor nagy felmelegedést adott, nagy lehűlés következett be és fordítva. Sajnálom.

 • Rekosaras

  Én szívesen beszélgetek veled:) Üdv a Földről!

 • Kosaras

  Kedves rekosaras január 3. és kutyaorditó PLUSZ 3-5 fok van ma. Ne üzengessünk egymásnak megkérlek. Tavaly sokkal melegebb volt mint az előrejelzése. Amugy a szárazság bevált. Semmi bajom az uriemberrel egyébként.

 • rekosaras

  most akkor is eltalálja. Egyébként te melyik bolygón kerested?

 • Kosaras

  Tavaly azaz 2012.ben követtem, köszönő viszonyban sem volt a prognózis a valósággal.