hirdetés

Hoppál: lesz jövője a bányászatnak

 • tibi

  Oda kellene mennetek a frontra,majd megtudnátok hogy hazugságból nem lehet megélni.

 • Sisak66

  E.
  Kicsit vitatkoznék! Vannak már a széngazdálkodásban is korszerű, un. tiszta szén technológiák, amiket más országokban már sikeresen alkalmaznak. Lehet ezt jól csinálni!
  A gazdaságosság egy külön kérdés. Üdv

 • János

  Hoppál jövő időben beszél, hogy majd ha…..A bányászok a jogos járandóságuk jogtalan elvétele, életük tönkretétele miatt egyszer már csattanós választ adtak a jelenlegi kormánynak és képviselőinek és ez a csattanós válasz Komló polgármestere arcán landolt….de ez szólt a kormánypártok pécsi, baranyai képviselőinek is!
  Hoppál- Orbán vezér magyar hangja- megint a nyelvét használja és a potenciális szavazóknak ígérget! Nagy gondja, hogy a bányászok nem “csak” hősök, hanem igaz emberek is- akiknek nem példaképe a karnagyból, presbiterből hazugságaival többszörös milliomossá avanzsált képviselő …Választások közelednek, semmi nem számít , ha ígérgetni kell…..”Mást mondok és mást teszek” mondta a diplomatáknak a Vezér korábbi kampányában..Hoppál ígér és saját jövedelme gyarapításán túl – nem fog tenni semmit- a pofon Neki is szólt és egy virtuális pofonra hazugságai miatt, újra jelölt….SZERENCSE FEL!- BÁNYÁSZ BARÁTAINK az eszetekre, hatalmas szívetekre gondoljatok- és ne dőljetek be egy beteges, hazudozó, romboló, emberek életét megnyomorító, stadionmániás kormánynak és képviselőjének!

 • Gömbvillám

  Egyébként a “Hop-Pol” duót én is szívesen látnám a vájár iskola óráin az első (szamár) padban!!!!!

 • Gömbvillám

  Fittelina mellé: 1997-ben zárt be az Urán bánya! Ki is volt akkor kormányon?

 • Sanyi

  Ez is kamuzik. Jelenleg semmi esélye a bányászatnak. Korszerű gépekre, folyamatirányításra, technológiákra lett volna szükség, és működés közben, fokozatosan kellett volna ráfordítani. A nyersanyagkincs ott van, de jelenleg gazdaságtalan kitermelni, az emberek érdeke a politikát nem érdekli. Befektetni meg senki nem tud ekkora volumenre, aminek a negtérülése beláthatatlan….

 • Névtelen

  Emlékezni kellene a 2012.12.04 Borbálanapi megemlékezésre,ugyan itt a Borbála szobornál mit is mondott nekünk ? Bányászbarátaim megtartotta az igéretét? Rendezték a sorsotokat?Vissza kaptátok a rokkant nyugdíjat? A stadionok pedig épűlnek,vagyonok növekednek,nektek meg megint csak az igéretek maradnak. Ott állunk és emlékezünk, és minden évben a Csertetőn,majd itt a Borbála szobornál találkozunk,mert már csak az emlékezés maradt meg nekünk akik még élünk, egyre kevesebben vagyunk, és itt emlékezünk azokra a munkatársainkra is akik már nem lehetnek velünk!Ők már a főld alatt pihennek,nekik már a beszédek mitsem érnek,mert a sok beszéd nem az ő szokásuk volt, ők tették,tettük a dolgunkat,és az egészségünk ment rá.De azok döntenek sorsunkról akik sohasem láttak benneteket munkaközben,de még a bánya mélységét sem ismerték. És ők azok akik a megszerzett jogainkat tiporták sárba!De mindig az ünnepeinken hazudnak a szemünkbe.Emlékezzünk és gondolkodjunk el ezen.

 • Hoppált írassátok be a komlói vájárképzőbe a választások után

  mert itt képviselő úgyse lesz

 • E.

  A szén a legdrágább és a legszennyezőbb energia.
  Kell majd minden szavazat jövőre.

 • nemtudomki

  Misi! Mit keresel a szélhámos Hoppál mellett?

 • nyugdíjas

  Hoppál Péter mostmár foglalja el méltó helyét a drávapiski templom harangozójaként!

 • Fittelina

  “Pécs környékén egyébként 2004-ben zárt be az utolsó külfejtés”

  Ki is volt akkor kormányon:

 • bányász

  TALÁN a FIDESZ arról nem tehet hogy a bányákat a korábbi politika meg szüntette! De arról tehet,hogy nem elöbb gondoltak az ujra nyitásról.Ma mély müvelésü bányáz nyitni többe kerül mint bezárni, A külfejtések olcsobbak,,és van is bennük jó minöségü szénvagyon.De hiteles embereknek kell ezt bizonyitani HOPPÁL PÉTER HAZUDÓS! nem hiteles, Ö már sokat mondott, de a munkája eredménye nem látszik azon kivül amit zsóvivöként szem rebbenés nélkül Hazudik, az egész országnak NÓ az ilyen KARNAGY inkább vezényeljen eg zenekarnak és ne politizáljon ahazugságból már elég vólt! Oszt jónapot!
  ó